Hottoys 1/6 1/4 Figures 討論區 75 排完動物節上半場 好準備下半場啦

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
lm
收咗隻mk45

Ironman MK50 係咪已經截咗定?
截左好耐喇
以家收單大約咩幾錢?
平均千六左右
lm
好耐無留名
今朝見到facebook group成班炒家/蛇頭圍威喂講到離地炒價/請蝻排隊係無問題咁真係好撚火滾

依加你比錢請蝻黎幫你排 請班蝻/賓排通頂仲要無限插隊,之後再聯合推高個價 有咁高推到咁高
好啦,有人喺group出聲啦 屌鳩班炒家啦
班炒家又講到:「依加請人返黎排實賺架?咁好賺你唔賺埋一份?」「限量版一定有佢嘅價值,就算唔限量都會炒起啦,更何況限量版?唔通我排完要原價賣比你呀?」

根本炒價唔係問題 截左訂要後追要食炒呢點我覺的裡無問題,有單在手嘅人當然可以賣貴啲,但係問題係你地班炒家聯合推高個價 然後又自己做戲扮呢個價都有人肯食,逼班買家就範咁先係問題!
LM
好耐無留名
今朝見到facebook group成班炒家/蛇頭圍威喂講到離地炒價/請蝻排隊係無問題咁真係好撚火滾

依加你比錢請蝻黎幫你排 請班蝻/賓排通頂仲要無限插隊,之後再聯合推高個價 有咁高推到咁高
好啦,有人喺group出聲啦 屌鳩班炒家啦
班炒家又講到:「依加請人返黎排實賺架?咁好賺你唔賺埋一份?」「限量版一定有佢嘅價值,就算唔限量都會炒起啦,更何況限量版?唔通我排完要原價賣比你呀?」

根本炒價唔係問題 截左訂要後追要食炒呢點我覺得無問題,有單在手嘅人當然可以賣貴啲,但係問題係你地班炒家聯合推高個價 然後又自己做戲扮呢個價都有人肯食,逼班買家就範咁先係問題!

大家玩得ht都唔會真係差嗰一千幾百開飯,更何況好多時落訂都只係500 discast先1000訂
有邊隻有愛嘅就真係訂左先 諗過度過覺得唔想要嘅再放單無咁嬲 見到班炒家嘅嘴臉就覺得黑人憎
真係無訂到又炒到飛起嘅就當玩少隻 等下隻好過
炒家的確可恥
見到d炒到過一倍價錢
咪睇開箱當玩左就算
又唔係必須品..唔一定要擁有
必需
炒風post都講到口臭 賣原價都比人話傻西
成日話有錢賺做咩唔賺 唔想食炒咁窮就唔好買玩具
供不應求自己炒起 你唔賣炒你on9

不過班仆街有樣野講得無錯就係 自己都賣返炒個價出去就唔好屌炒家
有無手足去左排後補呀
仲有後補咩
都唔知有咩未賣哂
我1點都想去問問
同意 無錢玩就睇開箱
有閒錢咪訂黎玩下
排得通頂 無理由唔係買哂四隻掛

Btw 找尋晚超好訓 9點已經訓
我買左返黎就好少放返出去
直到依加淨係放過二手星戰同埋iw女巫單
女巫單原價放 星戰因為開過display過都平左好多放返出去
我覺得大家都係玩玩具姐 自己唔差呢啲錢去做啲乜 又唔係炒得貴 益下大家仲好
當你發現只係益左班扮完夢嘅炒家...
我唔係咁同意
有時貴一百幾十好正常 但500訂金 賣1000 1500 2000 差額貴過本金2-3倍
當然一講自由市場就可以
有人入坑 有人脫坑 合理價大家開心
不過理想還理想
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞