|Switch/3DS討論(92)|-Octopath Traveler-|-蘑菇隊長-|-太鼓達人-|-古惑狼-|

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
老任都唔反對2手
如果因為咁而中伏實會比人屌既
當然,老任本身都一直比人屌開
唔明咁關老任咩事
都係屌班老番狗姐
利申全部買一手/eshop
老任 on9 唔係第一日
但老任唔係 ban 2 手, 你夠膽博都可以繼續買黎玩
如果因為呢個原因被ban, 我覺得係抵死, 依家 Switch D 二手同新 Game 價又唔係差一大截
Warframe reveals massive new open-world Venus location, stunning ship combat. And a hoverboard!
https://www.eurogamer.net/articles/2018-07-09-warframe-reveals-snowy-new-open-world-venus-location-stunning-ship-combat
Check game header ban機有咩咁on9
唔係屌老翻狗dump完rom放餅帶出黎,而係屌老任check header,依啲先叫on9囉
同埋header災難3DS嗰時已經有,唔係咩新聞
不過要買到dump過rom既帶都唔係咁易
唔係跌到仆街, 係直頭無人會買, 機都ban 埋重同你搏
屌完佢地dump 都要屌9老任, 殺錯良民
rom header 一定唔係唯一因素去決定ban啦
例如同一餅帶同時間玩間 = 無可能 = BAN
之類既FLAG 一定有
唔咁check唔通點check?
Windows Office嗰啲你條SN比人偷去派街坊都會比人ban啦,又屌微軟殺錯良民?
想問下Shining Resonance係唔係有中文?
我上日版同美版eshop都見冇寫有中文
同header同一時間online咪會比人ban,好合理既做法
係咪支那蝗都不如既老翻狗dump完rom都要拎出黎賺到盡累人姐
Check game header ban機有咩咁on9
唔係屌老翻狗dump完rom放餅帶出黎,而係屌老任check header,依啲先叫on9囉
屌完佢地dump 都要屌9老任, 殺錯良民
rom header 一定唔係唯一因素去決定ban啦
例如同一餅帶同時間玩間 = 無可能 = BAN
之類既FLAG 一定有
同header同一時間online咪會比人ban,好合理既做法
係啲支那蝗都不如既老翻狗dump完rom都要拎出黎賺到盡累人姐
有無人知3D's 當年點ban 法。 睇個post 講老任玩連座法咁ban...., 仆街買完隻2手, ban 曬成個family

俾啲信心自己,我啱啱過到啦
等dlc 3
2手ban聽講pkm ban得最嚴重
其他game其實好似冇乜點聽過ban2手
點都好, 放q 曬d 2手game先, 橫掂近排都係得班fd 上黎玩overcook
同埋你預左賣出去二手唔去拎COIN係常識吧,拎埋COIN再平幾十賣出去真係你賺晒咩

記得之前睇過拎過COIN後,餅帶會同你ACCOUNT捆綁,之後第2個ACCOUNT玩餅帶會有BAN機風險。
咁同ban 2 手有咩唔同, 應該唔會咁on9下話
唔拎COIN咪冇風險LO
佢係ban一手 拎coin 定2手玩game 定全ban 先, Zelda Mario 單機驚多數買2手玩, 咁都ban 真係上去屌7 老任
暫時應該冇人咁BAN過,但係之前班舅舅講老任點防老翻時候話SWITCH係有呢個機制。
最終決定權喺老任手上。
>未有ban2手玩家先例
>Switch有機制detect你餅二手帶有無俾人做過手腳
>目前只係ban破解部機嘅玩家
安心魚
2018年6月14日 12:37:43
今次仲要連坐法咁ban,ban你破左嗰部不特止,ban埋部機既acc連過既其他機,仲有個acc既home group相關既機

呢段野我成日send 比fd 叫佢地咪破, 大家點睇, 係咪9up only
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞