Lefty Hand Cream及日本cover歌手討論區(11) : レフ不是春茶

1001 回覆
12 Like 6 Dislike
香港好似變得愈黎愈冇特色
平民少少嘅應該仲有蛋撻 啲架妹好似好中意
許留山
乃團女女嚟香港有講過中意蛋撻 雲吞面同咕嚕肉
我覺得真係幾靚喎
講真個夜景係幾正 但個個都到狗咁邊有心情欣賞 都係留翻比有錢人同遊客睇啦

早排翻君悅啲VIP室望出去個景係幾靚
日本生果好少進口野 所以本土野先會咁貴
之前啲吹奏post搞到想整張會員卡 但唔就腳冇搞到
不過比依家甜品鋪許留山都唔算貴架啦 一份糖水都40-50起跳
上次去旺角發記嗌榴蓮西米食撚咗60蚊 個fd食沙冰都30幾
過多幾日去以前翻過嘅屋邨甜品錯食個心太軟加2款雪糕都係呢個價
遊客生意嚟講許留山都可以接受
喺日本都想買果酒試 好似幾有特色 但唔多見有所以都試試
乖仔,唔飲酒
喺日本都想買果酒試 好似幾有特色 但唔多見有所以都試試

日本果酒必飲
5%以下
酒精敏感
之前飲過d 京都果酒,好好飲
呢款12%濃度 30%菠蘿汁
想試下冇氣果酒
BTW HKTV淨係大優惠試過一次 依家見沙田圍同大圍都有好細間門市
上次飲燒芋酒 啲味好正 加咗冰好順回甘好香芋味
果酒好飲咩
飲過一次好似苦果汁咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞