[百合校園戀愛adv]親吻那片花瓣1-17+1(19)

191 回覆
2 Like 2 Dislike
一陣去動物節
七海今日先同朋友去
琴日終於買咗PS4
都係原價2380
送多個手制同把遮
動漫節ps4 slim 500gb 幾錢同有無野送?
都係原價2380
送多個手制同把遮
咁好似同出面都差唔多

把遮係重點
七海都買左隻閃亂同ff了
閃亂
[quote][quote][quote][quote][quote]閃亂
識貨
閃亂正野

因為見平,
而且出左咁多續集,
諗住應該唔會伏
好玩就考慮睇多次動畫
動畫咪睇啦
睇game劇情就得
[quote][quote][quote][quote][quote][quote][quote][quote]閃亂 [quote]動畫咪睇啦
睇game劇情就得

game有劇情
唔係成班人玩水槍咋咩
仲以為係fans disc果類野
有,就算係水槍pbs都有推少少主線,算係ev後日談

時間線:

3DS 閃乱カグラ -少女達の真影- / 3DS 閃乱カグラ Burst -紅蓮の少女達-

以上兩隻為同時段不同視點,後來重製為 PS4 閃乱カグラ Burst Re: Newal

跟住分兩個平行世界

1. 3DS 閃乱カグラ2 -真紅-

2. PSV / PS4 閃乱カグラ SHINOVI VERSUS -少女達の証明- → PSV / PS4 閃乱カグラ ESTIVAL VERSUS -少女達の選択- → PS4 閃乱カグラ PEACH BEACH SPLASH

Mobage 閃乱カグラ NewWave 同 iOS / android シノビマスター 閃乱カグラ NEW LINK 都係獨立於主線外,淨係套用人設

game有劇情
唔係成班人玩水槍咋咩
仲以為係fans disc果類野
有,就算係水槍pbs都有推少少主線,算係ev後日談

時間線:

3DS 閃乱カグラ -少女達の真影- / 3DS 閃乱カグラ Burst -紅蓮の少女達-

以上兩隻為同時段不同視點,後來重製為 PS4 閃乱カグラ Burst Re: Newal

跟住分兩個平行世界

1. 3DS 閃乱カグラ2 -真紅-

2. PSV / PS4 閃乱カグラ SHINOVI VERSUS -少女達の証明- → PSV / PS4 閃乱カグラ ESTIVAL VERSUS -少女達の選択- → PS4 閃乱カグラ PEACH BEACH SPLASH

Mobage 閃乱カグラ NewWave 同 iOS / android シノビマスター 閃乱カグラ NEW LINK 都係獨立於主線外,淨係套用人設

即係要burst re:newal,verses,estival verses,peach咁樣
其他果d是咪格鬥game
都算格鬥嘅,雖然唔係重點
都算格鬥嘅,雖然唔係重點

即係隻水槍又唔駛玩住了
今次見風林無咩人,
智乃醬又太可愛
忍唔住買左套set,
右下主要係因為有索米

可以照玩嘅,雖然係後日談,但無乜大關係
當爽game玩下先
可以照玩嘅,雖然係後日談,但無乜大關係
當爽game玩下先

芳文SET幾好睇 我個陣要排好耐 冇買到
芳文SET幾好睇 我個陣要排好耐 冇買到

不過得點兔同露營
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞