(海軍)STU48宣傳推廣區 #3~ 2nd Single 8月29日發售/ 船劇場快將出航/ 山本學請立即辭職!!

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
STU48セカンドシングル発売決定!
発売日は2019年2月13日
情人節前出
咁隻船又點
買買買!
沉撚左啦
短裙仔 果段
容我張狂,一睇就佢淫底!!!!!
利申: 青頭仔
2個人黎咁,呢半年佢經歷左d咩
只能夠講佢係一個機心好重既女仔
STU營運真係ON9到冇哂極限
因為水災延到2月先出碟就係tum你既
為54單保底就係真既
營運見53單STU切咁多部就諗住用同樣方法搬落54單度
因為復興緊就出唔到碟?
其實你寫d 誰かのために、365日咁既歌,又或者好似so long個MV咁為災民打氣
一樣好多人照收架
更甚既就係將收入一部分作為籌款,都一定好多人會俾like架

係都要搞到咁遲先出碟
最大問題係2單一早就公佈左選拔
就算你3單要出快極都要等幾個月之後先再出
即係話班非選拔如果要爭入選拔
佢而家點努力都好 (其實都係得SR)
最快都要出年下半年先反映到結果
計返時間已經係出道後兩年

都講過好多次日本係好撚現實
你肯出水着就大把雜誌封面可以影
你唔肯,一係就好似隔離團咁壟斷哂成個雜誌界
唔講雜誌封面
淨係講SNS
到而家仲未肯俾成員開個人twitter/IG
mb想表達既一言一語全部都要付費先收到
唔係死忠都好難會識得到d mb啦
HKT po都話可以狂貼圖貼到由單機變成開始多人入去傾計甚至罵戰
呢度我都唔知可以用d 咩來推post

而家個慈善con結束
之後冇哂下文又冇船最新消息
唔通真係繼續9hea hea到出2單?
冇人可以將偶像當為終身職業
死肥秋一早都定左48係一個過橋抽板既地方
但係你諗下有邊個mb可以接受到冇劇場冇外務乜都冇就咁9 hea兩年或以上?
讀緊中學果班都仲可以同你慢慢玩
讀緊高中/就來18歲果d
與其做一個都唔知有咩好做既偶像
到不如真係考慮人生
讀大學做社畜仲好
已經可以預計到出年開始會有mb (尤其係非選拔果班) 會接二連三咁畢業
咁上心做咩呀 最緊要咪係有得見你條女囉 個團點發展對你都無影響架啦
咁個團霉,自己個推都大好多機會畢架ma
咪搵過個囉 一唔係立定決心溝佢
推偶像唔係推埋個團咁特別嫁咩?
你自己廁o者
而家先10月都要搞到下年2月先出碟 4個月夠出多隻啦

福田壞電話
Sr 無聲
「STU48 陸上公演〜出航準備中!〜」の開催が決定!

3月〜6月にかけて開催していた"陸上公演"の第3クール「STU48 陸上公演〜出航準備中!〜」を、10月25日(木)から開催決定!

会場は広島の、ゲバントホールになります。

詳細は後日STU48公式ホームページにアップ致します。

皆さまどうぞ、お楽しみに!!

無限陸上公演
好過淨係開sr
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞