LiSA (織部里沙) 樂迷俱樂部 #14 香港,我番黎喇

1001 回覆
22 Like 13 Dislike
健康性感 無色情感
有骨感 瘦到得返骨
瘦到無色透明
呢個比喻夠賤
咁唔健康 要睇doctor
接龍吧
賣左未 想收
https://t.me/chris_cyliu
依家先求飛會唔會太遲
上百度求
或者睇下有無ching比人放飛機
雖然香港人中意年輕肉體 但阿姐3年無黎搞到成班人餓鬼未款
留錢飛日本睇啦(睇南醬
上貼吧或者FB谷睇下有冇人放啦
https://www.facebook.com/601340106659310/posts/1624879550972022/

除了小編D的花籃及手帶應援外,小編L亦會製作call book和banner慶祝LiSA再度回歸!Call book選曲方面參考了日本及新加坡公演。

現在會先放出電子版本,實體本將會在Creative Paradise 創天綜合同人祭 (CP05) 內於畫師みね的攤位派發。請大家出示演唱會門票或確認電郵換取,一張門票可換取一本call book。未能到場的朋友不用擔心,會場當日亦會派發。

Call book的編制及出版皆由香港LiSAッ子自資印刷。由於費用高昂,將參考其他call book團隊的做法,於攤位處設置錢箱「販賣」這本call book,希望各位支持!

日期: 2018年7月28(六)及29日(日)
攤位: G08-09
備註: 因CP規定,call book將歸類為貨品,所以此call book會象徵式以$1出售。

電子版: https://drive.google.com/open?id=12YrTbCgtG9uu_b3ITRavRprcx9UzIAgH

By 小編L
opop
God
本Call book好靚
感謝整CALLBOOK大大
本callbook 可以J 到8 月
太難學,不了

print出嚟包住佢嚟

黃婆賣瓜...
用咩包
Print出黎做咩 去cp拎好過啦
去硬 身為sasa仔 支持sasa少不了
精液過膠
鳩fing算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞