日日係高登抽連登水果班係熱狗定中聯辦打手?

10 回覆
0 Like 1 Dislike
班撚屌真係好撚垃圾,連ispmail都冇,就只係識日日抽連登同連登仔水
班撚屌真係好撚垃圾,連ispmail都冇,就只係識日日抽連登同連登仔水

on9
鬼作 果個post真係笑撚死我個fd冇過嚟拉登share個post比我睇
話d拉登仔係咁回流高登,食回頭草

呢個冇所謂,佢中意自我感覺良好咪由佢
最撚好笑係 佢後面話D人唔敢回佢個post 笑撚咗 打飛機到

D人走撚晒 就話D人唔敢回
有人去串返佢就話人mon post
鬼作 果個post真係笑撚死我個fd冇過嚟拉登share個post比我睇

最撚好笑係 佢後面話D人唔敢回佢個post 笑撚咗 打飛機到

我都無返啦

我都無返啦

古小玉 鬼作 jj仔2世 仲係個邊圍緊爐

我都無返啦

古小玉 鬼作 jj仔2世 仲係個邊圍緊爐

成班失敗者 好眼睇😂
間唔中會返去睇下,貼就冇再出

其實熱狗收晒皮,依家連勇武抗爭都唔敢吹,班打手係高登重可以做乜

係 人社 + 本打手 + 左膠

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞