一人一套人地話悶但你覺得好正嘅戲

160 回覆
0 Like 0 Dislike
cloud altas

同好
當年啲fd千叮萬囑叫我唔好入戲院睇 悶到嘔血
我唔信且 自己一個係屋企睇 睇完覺得好正 之後仲睇多兩三次都唔覺厭

一開波見到成3粒鐘 有d驚悶 差d冇入到場

依套認真唔錯
但普遍評價一般
The Secret Life of Walter Mitty
the wicker Man
cloud altas

同好
我唔信且 自己一個係屋企睇 睇完覺得好正 之後仲睇多兩三次都唔覺厭

呢套唔悶 係難追姐
The Secret Life of Walter Mitty

snis382
cloud altas

同好

好正 睇過三四次
簡直係蕩氣迴腸
仲愛上左首cloud atlas sextet

真係好正
魔間行者
ipz385
海街女孩日記

呢套正
Lone Ranger
海角七號
魔戒
海街女孩日記

個節奏慢到我睇睇下訓著左
DISTRICT 9

D9,chappie 同Elysium 都好正
唔知個導演幾時有新戲
Under the skin
DISTRICT 9

唔知個導演幾時有新戲

D9個鏡頭由開始搖到尾
當年喺戲院睇到見暈想嘔
雖然睇得好辛苦
但個故仔幾深刻
都想搵翻嚟睇

你係咪想講cloverfield ?
尊卡特傳奇, 我覺得個結局收得好靚

其實好睇,而且個女主角好正

同好

一開波見到成3粒鐘 有d驚悶 差d冇入到場

依套認真唔錯
但普遍評價一般

好普通woo,講輪迴,但時代關聯唔大
表達既嘢顯淺得黎簡單,真心連大隻佬/西遊都比唔上

係外國已經比人話普通,特別亞洲影評人屌到一棟都冇,因為佢既概念係亞洲人好多都讀過既嘢,好多古文講呢樣嘢講得好過佢十倍
DISTRICT 9

唔知個導演幾時有新戲

D9個鏡頭由開始搖到尾
當年喺戲院睇到見暈想嘔
雖然睇得好辛苦
但個故仔幾深刻
都想搵翻嚟睇

你係咪想講cloverfield ?

D9係我第一次入場睇完再買碟既電影
但係已經冇PLAYER讀到VCD
死神傻了唔知有無人知呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞