[CSM第20彈龍騎] 童年回憶的四大主角須賀貴匡丶松田悟志丶杉 涼平丶萩野崇回歸(附圖)

56 回覆
20 Like 0 Dislike
狗衝
驚佢塊NFC突起晒
想買龍召機甲 唔想要腰帶 但又唔齊咭
有冇巴打仲訂到 我已經訂唔到, 上次KAIXA諗左好耐最後都冇買到, 今次一定要買, 二手都要買
港魂一定訂到,相反日魂太多人買已經SOLD OUT
日魂再開2月
港魂仲有呀,啱啱訂左
樓上訂左既手足係訂$3500 set?
龍騎line我都齊
最愛龍騎
訂左嘅到時唔想要咪原價放翻出去,唔訂到時想要嘅又要食炒價咪仲後悔,就算唔炒,現貨應該貴D la,好似kaixa現時點都已經$4250
A critical error occurred. Please return to the top page and access again.

訂左成晚仲係出呢句比我
http://p-bandai.hk/bandaiasiawebshop/item-1100007990
咁奇怪?我啱啱一點訂好順利
用第二張信用卡就得 垃圾 BEA
唉睇完你呢句即刻訂左 不過根據過往經驗 9成都唔會放番出去
3500咁貴港魂訂最安全,如果套野到時有咩問題可以同港魂直接換,同孤仔/精品 etc 果D訂,套野有問題要換又係麻煩,CSM FAIZ當時有唔少問題,要經孤仔再同日/港魂搞,真係成世都未搞得掂。特捜又係,聽人講孤仔要一換一仲要有排等,但港魂一送一,錯版豪埋比你唔洗收翻 好想知孤仔將特捜D錯版會點處理
錯版姐係咩意思?
between舊野有啲問題送多舊黎 之後唔收翻變左有兩舊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞