Youtuber Ricegum 黎到香港 當香港人狗咁撚

172 回覆
34 Like 449 Dislike
https://youtu.be/xthB5HWowTA

Ricegum 前幾日upload 咗一條新片係關於香港既
條片裏面不停叫香港做China
仲要不停撚我地香港既廢老
以前都幾鍾意睇佢既片
因為佢會diss Logan Paul
但佢今次呢條片同Logan Paul 去日本單野一樣
極到不尊重香港
asian jake paul
咪撚宣傳垃圾
佢同jake paul一樣咁撚煩
齊齊舉報
on9當有趣
佢地成班都勁鍾意哂命 勁憎佢地
之前同jake paul做場大龍鳳又和好 好煩膠
其實我就係想令到件事多啲人知
然後齊齊report 佢
小朋友,咪睇咁多垃圾啦,又block一個
希望大家可以一齊report 呢個男版Lil Tay!!!!
ricegum 個名一早臭哂啦
Did it feel good though單野 嗰陣條仆街問過一個被性侵犯嘅女仔享唔享受
上年10月iDubbbz都喺兩條片屌哂
A whiny vietnamese wannabe ganster
睇到我好嬲 你咁唔鍾意呢到就返去你既美國啦
最on9 係佢周街問人有無貓同狗肉食
我都覺 咁樣問法好顯得佢好井底之蛙
本身無睇開佢啲片,佢係香港人?
佢係American born Vietnamese
完全唔係香港人...對香港一無所知
而家香港咪即係中國 咁撚多大陸人 是旦啦唉 睇化左 繼續黑香港都無所謂
abc就話嬲啫
呢d越狗由佢啦
雖然香港愈黎愈7
但佢憑咩笑香港 仲要係蝻
咁樣放負唔顯得出你睇化啲乜野
明明食狗肉食貓呢個文化唔係香港嘅主流
個垃圾越南仔話你係就係 連澄清都唔想
仲話要繼續俾人抹黑
接受算啦 遲早嘅事黎 講定都冇壞
followed
香港有你啲咁嘅垃圾真係可憐
比人踩到上心口都成隻死狗咁
其實持住呢啲失敗主義嘅論調 如果你係認真咁講嘅就睇 假膠嘅就直接睇完呢句繼續放負
思想空白到恐怖 將未來預測當做實際情況
將來有機會變做咁=/=現況係行緊去嗰個位
而家係講緊作為香港人對本身「香港人」個概念同文化嘅澄清
人地有誤會 你作為呢個地方嘅人 係應該澄清 而唔係放任俾人地任意將誤會當事實
更何況ricegum條越南仔本身心懷惡意
Ricegum 個班人都係圍威喂
成日show off 自己幾有錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞