(冇圖)日本水渠乾淨到養魚

173 回覆
868 Like 28 Dislike
問渠哪得清如許
呢條友應該有1/8 1/16 日本人DNA

話晒祖宗都比日本人輪姦過
扮小丑就繼續扮啦
我都想講 ,比你快過我
依條渠真係日日都勁多人係到釣魚
樓主 可以既話 睇一睇#50留言 先了解咗呢條係一條去水道先 另外就係 依家大家主要講緊既野 唔係話啲雨水滴咗落地下仲有幾乾淨 / 係咪整咗一條養魚既水道 而係去水道既水有幾乾淨 正正係因為水源+無人扔垃圾落去水道 所以啲水先會咁清 即使有雨水滴咗落地下 再流落去水道 去水道都依然咁清 呢個先係重點
網名:追捕兩米黑鬼
真名:曾家聰Kevin Tsang
住處:青衣長亨邨

花式奶日
又係度吹奏日本人
其實就算有魚
都唔等於會塞
英雄,仲要係自稱
第一 我唔係崇日 我有個句講個句 有講錯未出聲 唔洗狗前狗後
第二 你講得無錯 整條溪又好 整條去水道都好 都唔應該有垃圾 但係呢種唔出現係其他國家 呢個就係好多人覺得日本人好有質素既原因
當然 你可以話佢地只係有一個正常人應有既質素 但係都係個句 人係會作比較 尤其係世界上有啲國家既人民質素特別低個陣 難免會顯得日本人係特別好 或者應該話特別正常
死開啲啦屌你老母
個撚個都話你係柒頭on9仔
你啲撚樣咪係廢青囉
垃圾都話自己英雄
英雄唔係自稱嫁on9仔

柒吓柒就做到英雄?
縮返入你老母個閪入面啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞