DC九流角色Aquaman劇照

130 回覆
38 Like 109 Dislike
on99
依D正一傻仔級比較

咁只係証明JL既卒仔都勁撚過avg 卒仔好多

係喇係喇,所以batman d車都唔廢,只係d卒太勁先被拆,分分鐘仲勁過ironman甲
最簡單JL既卒仔識飛avg 卒仔on9淨試9行
你咁講更加咪証明JL卒仔係好撚勁好易就拆倒batman車

真係話你on99傻仔無錯

JL啲卒應該大力好多,呢個batman設定得咁大力都比佢拋黎拋去
你鍾意點講咪點講囉,batman救超人老母都被佢地用刀插中,即佢地好打過avg1外星人

原來識飛代表強,唉hulk咁廢
Dc post就講翻dc啦
更何況marvel dc咁大差距,越比越衰
DC黎講佢係我最期待既一套
利申:Marvel撚
人中之龍
batman會受傷就廢,咁tony係cw無著suit比ws打到隻狗咪要食屎
講撚緊卒仔又變hulk
唔撚夠講你都係摺埋算啦!

Bucky廢過普通人
哦講卒仔呀
Avg班卒又飛行器又炮又手榴彈咁多裝備你唔提?
鷹眼唔係1on1險勝,係對住一大堆都得
望都唔望就將係飛行器上的卒射落黎
即JL一隻卒強過一大堆有裝備的avg 卒?
咁avg2班機械人?
佢地都識飛喎,鷹眼要1on1險勝?
咁雖然鷹眼係對住一大堆卒,但有隊長同黑寡婦掩護
望都唔望就射隻卒落黎有咩問題
睇表現我真係覺得班傭兵好打過班外星人
係大廈天台度,依賴地下二條友掩護所以先可以一打幾無問題?
睇表達我覺得鷹眼好打過JL batman
最簡單JL既卒仔識飛avg 卒仔on9淨試9行
你咁講更加咪証明JL卒仔係好撚勁好易就拆倒batman車

真係話你on99傻仔無錯

你鍾意點講咪點講囉,batman救超人老母都被佢地用刀插中,即佢地好打過avg1外星人

原來識飛代表強,唉hulk咁廢
睇表現我真係覺得班傭兵好打過班外星人
睇表我覺得鷹眼好打過JL batman
咁JL佢睇落真係太廢
marvel收皮啦,打隻垃圾thanos都打咁耐,
超人含笑避拳你marvel班垃圾做唔做到呀,做唔到縮番你個狗竇度啦
同超人特攻隊個肥仔奸角一樣
啲色真係搞不掂,要番以前灰暗風好過
呢套戲好似係用new52個version
Aquaman 殺左佢老豆 所以好憎aquaman
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞