[多圖]今日求其scan都scan到10隻生面口五毛

123 回覆
167 Like 7 Dislike
下?

我冇字頭架喎.

我冇講過香港獨立以死相搏架喎.

我一個普通市民, 你係政治組織話事人, 你要拎我嚟同你做幾多嘢嚟比? 你醜唔醜呀?

人地Hong Kong Watch都可以即刻出到個聲明啦, 你唔好同我講, 你地學獨聯唔知今日判刑, 冇一早準備聲明呀?
判刑之前個集會已經係一個聲明啦
呢啲嘢唔使等判刑
入罪我哋就做咗啦
即係你地學獨聯嘅立場係我地搞咗撐天琦集會, 唔需要而家再講再做任何嘢架喇, 係咪咁?
冇講過
你隻泛民打手咪撚鳩噏
咁你地而家會做啲咩?
支持關巴
想知就留意官方公布
thx
第一, 你地唔係官, 冇理由用官方依個字眼.

第二, 你地上次集會啲資訊已經極其混亂, 仲叫人留意你地講嘅嘢, 真係人唔笑狗都吠.

好心做下實事啦.
波台
咩為之實事?
即係泛民所有集會都唔算實事?泛民打手
下, 集會梗係唔算啦, 你集會幫唔幫到天琦? 幫唔幫到其他被告?

仲有, 講緊你學獨聯啲嘢, 你唔好又抬我以前講嘅嘢出嚟, 模糊焦點.
咁睇泛民由頭到尾冇做過實事之餘重賣港
支持高鐵又支持改議事規則
支持支持 今日係咁block人
而家講緊學獨聯, 又抬民主派出嚟做咩? 民主派係廢柴, 所以你地冇作為就好正常?
二五蔣重勁
佢口中嘅實事就係出post攻擊學獨聯同起前成員底
問題係冇做過嘢真係你鳩噏,與事實不乎
咁你除咗搞咗個集會仲做過啲咩去幫旺角案被告?
你而家係講緊資格論?
做過乜同我有冇資格去做有關?
果然屌同路人嘅係泛民打手, 冇話錯你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞