TG X 返黎啦!

50 回覆
5 Like 5 Dislike
有冇巴打更新左之後一load app入去會有條bar係頂 loading咁?
中文字仲係用緊中國標準
誒? 之前 beta 好似改返喇喎
等我試下先
班知D唔知D係到抽水真係On99

TG俾Apple禁係因為有人用TG散播CP呀
我想問你地係咪都撳唔到入去gp個info入面?
有冇巴打解釋下TG同TGX個分別係邊度
有人話係兩隊team內部競爭之類
#n 但點解Google Play Store會有
https://telegram.org/blog/telegram-x
冇野了 岩岩Google搵過下
原來iOS同Android個X有D唔同
但都係好D既Optmization同試新野
btw thank you 巴打
冇事喇喎
刪左再裝無事了,唔該巴打
點解我iphone 用tg x 收唔到message
裝返個5.0.2版,自己查下有敎學,我今日先搞完裝返個舊版tgx
我一開就彈app
我正常用到無彈app
之前落左架我就去左裝beta版
裝左TGX先發現
TG/TGX手機版通知會有延遲問題

一開始係裝左TG+TGX
發現2個APP收到對方訊息既時間唔同
之後裝埋電腦版

電腦版第一時間會收到
手機版會慢左
最慢遲成2分鐘都試過

我電腦版+手機TG+TGX都係同1個WIFI網絡試

再用第2部手機第2個TG AC
依然係用同一個WIFI網絡試
都有呢個問題

另外TGX有時個彈通知無左
最後都係用返原版TG算
Tgx 之前用唔到youtube bot 當player 咁聽歌
而家用返tg
同埋tgx 好似係另一間公司出
Telegram依家變咗垃圾啦
Tg x iOS update 唔到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞