彩雲朋友集中Post之 彩雲有個吳業坤(3)

551 回覆
5 Like 4 Dislike
彩雲去海洋公園嗰邊係唔係得107同地鐵
黎緊返新工要日日入香港仔

幾錢人工 咁搭番車錢都食左人工一半

地鐵入海洋公園$14.2
107就$11.1

搭107已經平過我以前搭地鐵去港島返工

不過搭車時間同舒唔舒服先係問題

107就$11.1

返工行紅隧好易gg

107就$11.1

紅隧一塞起碼要一個鐘或以上先到香港仔

107就$11.1

我唔明點解而家好似幾多點都一直塞車

107就$11.1

我唔明點解而家好似幾多點都一直塞車

咁搭地鐵翻工,107放工
住咗十年,最後住埋呢七個月
8月左右搬去景泰苑,好唔捨得
彩雲d公屋住咁耐都好有feel,而家d和諧式

咁都抽到好勁
係咪有gp入

你想入呀

係咪有gp入

你想入呀

比個telegram id黎先啦
彩雲其實好多靚女,不過通常都去曬蒲。
我同層都有個17x,幾靚。

圖?
彩雲好多痴線佬
對上一次有條友拎住把軍刀周街走

未見過米七靚女
不過好多米六幾都唔錯

你想入呀

比個telegram id黎先啦

moonlightbaehere
彩雲好多痴線佬
對上一次有條友拎住把軍刀周街走

起邊個位出沒 下次搵路走

【不顧而去】彩雲邨私家車狂撼過路男 司機大叫︰幫佢報警
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20170118&s=10829391&a=56186928

其實熟彩雲都知
1. 一開波部白色車跟本唔可以咁樣 U-Turn 入商場小巴站 , 雙白線黎
2. 個男人俾人撞係因為亂過馬路 , 無得怪邊個
3. 撞人果個車好大機會係超速 , 不過最大問題係佢 Hit and Run , on9到極點

結論 : 有時我都會咁過馬路 , 唔敢了

http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20170118&s=10829391&a=56186928

其實熟彩雲都知
1. 一開波部白色車跟本唔可以咁樣 U-Turn 入商場小巴站 , 雙白線黎
3. 撞人果個車好大機會係超速 , 不過最大問題係佢 Hit and Run , on9到極點

個男仔點樣
希望佢大步攬過

住咗咁多年我都未試過係地面過馬路
一直都行天橋

條hit n run撚樣早日繩之於法

其實熟彩雲都知

個男仔點樣
希望佢大步攬過

住咗咁多年我都未試過係地面過馬路
一直都行天橋

條hit n run撚樣早日繩之於法

一個車 cam show 晒幾樣路面反面教材
真係經典
小巴司機成日都屌啲人咁橫過馬路
小巴司機成日都屌啲人咁橫過馬路

多數夜晚先咁過
次次過都要左右加埋望10次先敢過
次次過都要左右加埋望10次先敢過

無車都會沖過去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞