Road to 2B (133)

1001 回覆
35 Like 5 Dislike
好似準備黎料
???
???
好似出咗個10周年網 有無人入到 我入唔到
www.marvelstudios10.com

十周年poster okoye shuri都算 點撚解會係nakia
happy pepper 山姐 coulson peggy??????
估唔到會有korg
入到了
滿意啦肯定有2B
最終domestic應該過埋titanic排第4
Worldwide過唔到TFA排第4
之後一段時間都冇大作可以攀到2B
Star Wars而家咁亂一定上唔返2B
Jurassic上次得1.6B,今次只會更少
Furious7都極限左啦1.5B
睇下JC套Avatar2有冇機
而家worldwide十大有4套MCU
下年AVG4會踢埋唯一一套WB嘅HP7出十大
點解有啲會用舊做型
留名有人改局長做
More than a motherfucker
唯有期望下年avg 4過TFA
sw 之後ep9大結局喎
Gunn has taken a larger role guiding the future of Marvel's cosmic movies, teasing that while details are under wraps for now, the two Infinity War movies and Guardians 3 will guide the next ten to twenty years of stories.
有冇人睇左泰仔cosplay條片
而家sw個朵太臭
強國又唔係太care sw
搵埋 Watiti 得唔得,好想睇佢執導多套 mcu movie
聽日 fox 投票決定係唔係賣盤比迪迪尼
希望成功
望如果Comcast 係收購成功
會同marvel合作
應該唔會啦
好彩我對X men加入MCU或者crossover都冇興趣 skrull秘密入侵或者DP同AVG嘴砲呢d劇情更加唔想見到,同埋好怕吹到成個世界都係異變人超能人變種人
iw blueray幾時出
Phase4已經有Gotg3 homecoming2 BW,BP DS CM都幾肯定有2,加埋Nova、The Eternals同Phase4總結就9套,未來3年都好充實啦
其實我想佢拖長少少嚟做
希望五六年之後先有多一次嘅大集合
係咪有少少古怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞