信號王婚姻破裂後,江嘉敏:喂呀!

525 回覆
1115 Like 44 Dislike
信號個樣一睇就知係奸架啦
由第一套認得佢, 就覺得佢係衰人
隻眼向上吊既喂呀
點解d裂紋會由個moon貼伸延到個moon貼出面?
係p裂紋上去?
定底層爆moon但moon貼無爆?

如果係p裂紋
婚姻出現裂痕?!
極仆街 心地勁差
賤男配姣閪 一絕
係咪得我一個覺得江嘉敏好撚柒?
當年睇親親我老母都覺得佢好撚柒...
佢全身上下有邊忽正過yoyo?
話yoyo黑lin 江嘉敏呢啲老泥妹分分鐘仲黑啦
佢班中學同學好似個個都好撚憎佢 睇佢好極都有限
一句講晒 女人真係十個有八個都臭閪 特別係娛樂圈班友 睇下阿sa就知啦 等我仲以為佢同嬌係真心朋友 好多女人鍾意落井下石 搬弄是非 自己係女人都係咁話
奪人所愛 破壞人地家庭有報應架 姣閪
仲有王浩信呢條仆街 話佢唔係鳩痕都冇人信
心地差到 機心8婆 之前仲有自爆反tvb果位巴打仲話佢純又笑得靚 好撚嘔心
呢d臭閪根本上唔到大枱

仲要無撚腦以為自己好勁搞埋小動作
賤男配姣閪 一絕
一句講晒 女人真係十個有八個都臭閪 特別係娛樂圈班友 睇下阿sa就知啦 等我仲以為佢同嬌係真心朋友 好多女人鍾意落井下石 搬弄是非 自己係女人都係咁話

姣婆遇著姻粉客
其實佢真係好普通 唔明點解會有人話佢靚 起碼同yoyo比已經差好遠
仲要成日扮可愛 好噁心
不過肛交敏幾扮嘢心地幾差都好 牛唔飲水都唔撳得牛頭低 所以訊號王正仆街 狗男女
賤男配姣閪 一絕

姣婆遇著 粉客
其實佢真係好普通 唔明點解會有人話佢靚 起碼同yoyo比已經差好遠
仲要成日扮可愛 好噁心
不過肛交敏幾扮嘢心地幾差都好 牛唔飲水都唔撳得牛頭低 所以訊號王正仆街 狗男女
佢好撚串
佢個人格真係係有問題
特登同人提返起yoyo 露點件事
有啲00後可能唔知件事
而加個個都知
食屎la臭西
勝在夠後生青春wo
呢條姣婆同全盛時期嘅yoyo比 車尾燈都未望到啦
又黑 又笑到核突 我老母都話佢個樣好撚老土
達哥留返長髮都正過佢啦
喂呀 爛左啦
中學都畢唔到業
一紅就飛起以前條仔
最好有接近既人爆料,部電話係咪今日爆。如果係舊相,更加擺明係贈慶。
佢個喂呀,講真,好明顯係影射啦
最尾點解要用怕醜emoji 先,擺明影射條片啦
好撚攻心計呀吒條女,痴撚線
屌你條死臭雞
人地女都生埋走去搞人屋企
睇下幾時到你啦臭西
臭八婆西西
我果部都係咁爛

其實會唔會係佢自己扮自己fans嘅分身account嚟
同埋我就算當個account真係唔係佢
Tag埋人地都真係幾撚仆街
咁樣擺明係落井下石喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞