廢老腐液淋妻後跳樓死 八年前亦曾腐液淋死前妻

24 回覆
0 Like 19 Dislike
http://cablenews.i-cable.com/ci/videopage/news/528130/

沙田隆亨邨一名男子與妻子爭執,向她潑通渠水之後墮樓死亡。警方指墮樓男子於大約八年前,亦曾經向前妻潑腐蝕性液體,引致她死亡而判監,三年前才刑滿出獄。

被潑腐蝕性液體女子 40 歲,她臉部灼傷,由救護車送威爾斯醫院治理,送院時清醒。警方在現場單位搜證,檢走一樽通渠水。事發於昨晚九時許,一對夫婦在隆亨邨學心樓一個單位因為婚姻問題爭執,期間 67 歲丈夫懷疑用通渠水潑向太太,之後他跑到電梯大堂,由高處墮下平台死亡。

個男人潑酸整死前妻只係坐左5年
死廢老
呢d痴線佬根本就唔應該放出嚟
謀殺唔係坐過世
潑要潑幾多先死人

淋就淋啦死人報紙佬
照咁睇之前酒樓潑酸個男人都唔會坐多過十年
都幾恐怖
咁大罪行原來刑罰咁輕
支那女人
坐5年誤殺?
無掟,齋拎住都2年
你死可唔可以攬住個二奶死
整撚死個前妻都淨係坐五年
毀左容好似慘過死,人唔似人,鬼唔似鬼
goodest logic
67 都扯唔到啦仲霸住個西做乜

支那女人?
重有殺人犯個仔都唔係好人。
個仔壞人,咁佢啲朋友都唔係好人。
佢朋友都係壞人,咁佢朋友個仔一樣唔係好人。
咁佢朋友個仔結婚,聚左老婆,咁佢朋友個仔係壞人,咁唔駛問佢地個仔都唔方係好人啦
呢d人渣就咁多女可以風流快活,我地連登仔乜壞事都唔做,又有修養,探討時事,兩文三語,但女人都未掂過
你暗到咁,熄曬燈,我真係睇你唔到架喎
綠帽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞