[The Unit] UNI.T 討論區 (2) 出道迷你專輯《Line》大發

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
肉飯lm

J開who?
肥婆祖啦, 成日食肉, 周身肉

姖都叫肥?
肥牙,電單車咁
利申:超級大肥婆

靚果d係叫做大波
又話cb嘅? 9月啦啵
無消息嘅?出唔出mv/碟嫁?
可能見少時CB,要避一避席...你知啦...佢地之中有幾團係少時仲活躍時期...次次都可能因為少時變左低人氣女團...有心理陰影唔出奇... 我估係咁...
又話cb嘅? 9月啦啵
無消息嘅?出唔出mv/碟嫁?
可能見少時CB,要避一避席...你知啦...佢地之中有幾團係少時仲活躍時期...次次都可能因為少時變左低人氣女團...有心理陰影唔出奇... 我估係咁...

繼續等

繡至好靚女
係。。我女朋友真係好靚

ZN bb上雜誌封面
靚到

不久前 UNI.T 才剛慶祝出道 100 天,但她們有限的活動期間也即將畫下句點了,這個月 就會發行最後一張專輯!

UNI.T 最近宣布將於 18 日帶著迷你二輯〈一開始就知道會結束〉回歸,從專輯名稱就道 盡了身為選秀節目「期間限定團體」的命運。

作為 UNI.T 的最後一張專輯,成員們為了感謝從《The Unit》時期支持她們至今的粉絲 ,都特別在專輯中留下了許多訊息。 而 UNI.T 最近也透露由勇敢兄弟創作的最新主打歌會是一首中毒性強烈、一聽就開心的 舞曲,此外也收錄了抒情歌曲,喜歡她們的話千萬不能錯過最後一次活動哦!
ZN
點解
不久前 UNI.T 才剛慶祝出道 100 天,但她們有限的活動期間也即將畫下句點了,這個月 就會發行最後一張專輯!

UNI.T 最近宣布將於 18 日帶著迷你二輯〈一開始就知道會結束〉回歸,從專輯名稱就道 盡了身為選秀節目「期間限定團體」的命運。

作為 UNI.T 的最後一張專輯,成員們為了感謝從《The Unit》時期支持她們至今的粉絲 ,都特別在專輯中留下了許多訊息。 而 UNI.T 最近也透露由勇敢兄弟創作的最新主打歌會是一首中毒性強烈、一聽就開心的 舞曲,此外也收錄了抒情歌曲,喜歡她們的話千萬不能錯過最後一次活動哦!
點解

叫我點生存呀
祖:睇我

第三張failed
好彩冇自爆
第三張failed
好彩冇自爆

見你咁有心po我老婆 已正皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞