銅鑼灣驚現「致命」怪柱 食環裝設捉垃圾蟲 警告會電死人

55 回覆
55 Like 3 Dislike
支那野係會隨時漏電
擺個會殺死人既柱去捉人掉垃圾做乜鳩
無香港賤民打算拆左去,因為犯法
擺明係天眼監控....同強國一樣
如果有人燒垃圾會唔會燒埋支柱
平時唔做野 淨係專搞埋曬d戇尻野
You can be kill
錄像只會用於執法用途,並於半年後會刪除,不會侵犯市民私隱

袁木好誠實,李鵬係我地最偉大嘅領袖
香港省 我屌你老母閪,不如直接啲裝天眼啦
D英文好支那feel
似支式英文
收皮啦
你覺得佢目的係為咗捉你垃圾蟲咩?
搵個膠袋姐住佢算啦
警方只會喺有需要嘅時候向其他部門調用設備作打擊罪行之用
我喺度強調,警隊同特區政府極之重視市民嘅私隱
警員絕對會遵守警隊內部有關處理市民個人私資料嘅守則,市民毋須過份憂慮

同時我喺度強烈譴責部分人士,近日可能出於一啲政治目的
而對為市民服務嘅政府同僚作出毫不合理嘅攻擊,煽動市民情緒
呢種行為特區政府係絕不能夠容忍

聽撚到識背咁滯
香港人就係咁,永遠只會諗埋D旁門左道以為好識係規則入面玩
而現實係每玩一次規則都會收緊一次,由頭到尾都應該打破規則
That's why we always lose.
美孚都有
POLICE STATE
老大哥is watching you
你以為真係影垃圾蟲咩,要嚟捉鳩d政治犯咋
天眼
成日笑尻大陸 依家咪同大陸一撚樣
香港人唔會理
呢套野分分鐘係影緊個陣已經save左係支那個系統度
不出幾年肯定同支那接晒軌
整部咁既野又要起, 又要拉線, 又要有人睇cam, 又要有人做檢控 = 4^ men power

我搵條友企街捉人, 同樣效果, 100%檢控率, 仲捉到非本地人= 1個Man power

你話有效率? 我就話有其他明顯企圖啦
其實商湯係香港公司
喺香港個科學園出產
人臉識別系統
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞