LiSA (織部里沙) 樂迷俱樂部 #13 香港幾時有片:~(

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
轉推未
你數少左crossing field
新果d冇咩FEEL
冇嗌歌 唔夠高潮
psyche唔識串肯定有 性命擔保
你有冇留意歌詞架....好撚好FEEL囉
小妹我唔識日文
我覺得果2日都有唱號歌都會有
Mr launcher , hi five
bright flight有冇可能
香港99%同新加坡場一樣
台灣應該唱多十首
最後一首唱 祝大家以後要睇阿姐都要bright flight
arm 台灣應該有triple encore
飛行系
海外場例牌時間短D
但應該會就番海外聽眾唱多D名曲
我估今次應該就唔會唱GDM既歌了

心水Setlist (超重心) (重心) :
Rising Hope
crossing field
シルシ
BRiGHT FLiGHT
L.Miranic
WiLL~無色透明~
Believe in myself
Catch the Moment
Thrill, Risk, Heartless
ASH
No More Time Machine
Brave Freak Out
ROCK-mode'18
Believe in ourselves
best day, best way

DOCTOR/ Psychedelic Drive
Merry Hurry Berry/ say my nameの片想い/ エレクトリリカル (應該會唱其中一首)
Catch the Moment中文版
DJもっと爆音で 最高なミュージックを オドレオドレ(fu fu fu fu)
超超超超重心
ctm 中文版
三首新歌一定有
香港: LiSA子飛日本
台灣: LiSA飛台灣
首首都話一定有 你估台灣咁唱足30首咩==
其實私心想聽LOSER希望と未来に無縁のカタルシ
我覺得呢隻係沙B最俾人underrated既歌
CTM建議大家背熟中文版同日文版
ash有機會換THIS ILLUSION既
上年台灣都唱過
Axxxis就應該留番台灣先唱
有d擔心阿姐中文版先叫人大合唱
你地接機有可能影響歌單安排
就算係我 都覺得普遍香港人冇台灣人咁熟佢D歌
應該會唱多D易入口既歌囉
睇阿姐想邊首彈結他
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞