古巨基討論區(524) 今年內推出粵語大碟 | 期待第3plug |

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
另一個post
完show後半個月日子過得好慢,開show果幾日眨下眼就過咗
同感
英皇出演唱會碟通常好快,但係基仔速度⋯
好期待
上次 amazing world 兩個月

不過我唔介意英皇今次慢慢搞, 同埋多 d闊鏡頭睇返d舞台效果, 好似eye fever咁
場場唔同歌, 如果可以齊哂就好喇
仲有真encore果part希望擺埋落去啦
肯定唔會齊
盡量多啦希望
最重要係真encore
高質既清唱逆時光
來年來日、笑說想 啊
為慳錢可能出地球很危險同0.3首時代果晚就不了

直覺上最有機會都係第一、最尾既第二最愛、眼睛不能沒眼淚、天才與白痴
照常理推斷
第一場太多甩漏
第二三場唔駛講啦
第四場基本上好多part都ok
尾場除左塊布(係, 又要提塊布), 其他都ok, random果part好似仲比之前多左一首?
包埋真encore, 無得頂
第三同尾場剪埋剪埋應該好唔錯了
場場唔同歌, 如果可以齊哂就好喇
仲有真encore果part希望擺埋落去啦
肯定唔會齊
盡量多啦希望
來年來日、笑說想 啊
為慳錢可能出地球很危險同0.3首時代果晚就不了

直覺上最有機會都係第一、最尾既第二最愛、眼睛不能沒眼淚、天才與白痴
照常理推斷
第一場太多甩漏
第二三場唔駛講啦
第四場基本上好多part都ok
尾場除左塊布(係, 又要提塊布), 其他都ok, random果part好似仲比之前多左一首?
包埋真encore, 無得頂
第四同尾場剪埋剪埋應該好唔錯了

I like him
大陸有人design呢件扮we tour tee, 老老實實, 靚過真個件

係咼…
同埋真果件大件到咩咁…無買到…
留返買多場山頂
早2日fiona上流行經典50年唱奇洛李維斯回信,印象中好似聽過基仔唱,youtube已經del咗,有冇人有backup?
我都有聽過 個封面係基仔著住郵差衫 不過youtube搵唔返了
又多個post講基仔
依家唱法好過個陣
主打歌hit歌都變side track
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞