[修改版] 會自動Block迅雷嘅qBittorrent (2)

1001 回覆
116 Like 11 Dislike
哦~ 咁PT係咪要自己加同搵 如果係可以係邊度搵到
唔該哂HUSKY BRO

呢層要自己搵岩自己用既PT google下應該就搵到
大部分都要入面D人邀請先入得
PT 站大部份主要是高畫質高清電影,錄製電視(4K,1080P藍光原盤,RIP 1080P,720P)文件容量較大(4K 原盤50-90GB),RIP容量較少。
另外一些站主力動畫,一些主力音樂。
有分享率(download upload ratio),魔力值(做種積分)要求。
要點時間經營。
哦 雖然未算好明 但都係要自己搵冇懶人包
上網搵搵先 唔該哂
想問埋你地平時有冇話用開邊個 或最多人用既係邊幾個
版權原因,要低調!
lihkg 無PM功能
想了解 https://zh.wikipedia.org/wiki/PT%E4%B8%8B%E8%BC%89
或自行google
或留Email 告知
請問追蹤器驗證咩黎? 狂彈出黎
tracker login
舊版彈既話
去進階選項關左個feature
請問關左之後會唔會有無咩影響
新手留名
想問係咪就咁download x64版就ok?
qbittorrent 有無 dark theme 或 dark skin 呢類野?
Husky 能開發一個就好
剛剛開始用
想問下有無得set 自動將慢嘅seed排去後面?

冇諗住搞UI
你係話Queue定咩?
姐係最多幾多粒Seed一齊down? 但想將慢果D停左 等佢最後先慢慢down咁樣?

如果係咁
應該就冇既
但有個功能好似因為upstream問題變到符合你個要求
Tools>>Options>>BitTorrent>>Torrent Queueing
Do not count slow torrents in these limits
會將D慢既seed放左落Queue到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞