[A/I][粵語-石器時代:起源][2]

447 回覆
2 Like 0 Dislike
All in 哂全身既英雄 換得7隻傳說

8隻60lv 英雄先換得1隻
ching好多英雄

btw 換左d咩傳說?

我換左18隻傳說

你究竟有幾多英雄黎換
換左十隻左右,最緊要係個兩隻牛佬
仆街 而家利維坦要點打先頂到佢開場招技

難打呀 要血撐過6980先唔會死
各位大大用咩換?

ching好多英雄

btw 換左d咩傳說?

我換左18隻傳說

你究竟有幾多英雄黎換

90%就換 再加大量碎片
我諗現成有40隻

打你唔死仲有機會睡眠
點打

打你唔死仲有機會睡眠
點打

有條女招技防睡
機械雞個收集主材料任務 本身有隻6突火雞又要合多隻呀???定係隻野係合完會變做1LV所以要重新合多隻??
All in 哂全身既英雄 換得7隻傳說

ching好多英雄

btw 換左d咩傳說?

我換左18隻傳說

屌 換到上左隱呀 我掉哂d 六突英寵 1換1傳說 最小掉左7隻

ching好多英雄

btw 換左d咩傳說?

我換左18隻傳說

屌 換到上左隱呀 我掉哂d 六突英寵 1換1傳說 最小掉左7隻

佢出換寵機 英雄寵真係地位如垃圾 全身得返d合神話料既寵之外 無哂英寵

ching好多英雄

btw 換左d咩傳說?

我換左18隻傳說

佢出換寵機 英雄寵真係地位如垃圾 全身得返d合神話料既寵之外 無哂英寵

我唔捨得
淨係換左2隻傳說

ching好多英雄

btw 換左d咩傳說?

我換左18隻傳說

直接課完再掉去換

我唔捨得
淨係換左2隻傳說

我無乜所謂 要再整又唔難 pvp 4隻之外 都可以掉

我換左18隻傳說

直接課完再掉去換

有道理wow 6突 300多d
要記雙屬用咩碎片
用完隻六突虎整隻機虎 都係六突?

4星

4星

如果唔打算再課 應該唔洗哂時間整?

4星

得番呢幾隻傳說
課金佬同普通玩家個距離大到

4星

會俾人屈囉 風機虎先手 其實唔洗打

4星

屌 招技好撚on9

屌 招技好撚on9

6突發動應該80? 4條友食哂效 真係

Ni巴睇你重課
隻Game愈搞愈衰 初初出個陣覺得難得可以唔刷首抽唔抽野用耐性玩都可以打贏課長 依加咁搞法真係比課長屈到唔洗玩
Btw巴打有咩game推介?過年好悶
隻Game愈搞愈衰 初初出個陣覺得難得可以唔刷首抽唔抽野用耐性玩都可以打贏課長 依加咁搞法真係比課長屈到唔洗玩
Btw巴打有咩game推介?過年好悶

Online game岩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞