其實港豬明唔明自己層樓係有價無巿架

139 回覆
199 Like 86 Dislike
係嘅大佬
Btw,你張港樓證明同架錢七大金冷氣機車去咗邊呢

又有花生鬥捐錢!屈機男 vs 3zero
https://lihkg.com/thread/213238/page/24?ref=web
唉 窮撚自己冇錢買就覺得其他人冇
一聽佢講嘢就知同一個人嚟,我都可以開白龍王 5.0-1000都得啦
你咁on9,邊個都可以串9你啦
收野啦柒頭,其中一張咋。唔好再用屎眼睇野喇
你肯定過千冇乜?
拎一千係香港玩股票都大有人在
何況樓?
人口有增無減,地就得咁多,住宅又係必需品,點會無市
好多人仲傻下傻下呃自己覺得樓價高係大陸人炒樓所造成
其實大陸人已經比幾年前炒少左好多
最大原因係依家供不應求
自己望下人口增長速度同樓宇落成量
有一層唔使再驚樓價點升 唔使驚租約完加租已經好幸福啦
要靠模仿條柒頭屈上位,你都幾戇尻
我唔知其他人點啦
我阿媽玩開樓換樓,十年黎搬左六次屋,由800呎到宜家複式1900呎,全部都係九龍區,每次轉手最低賺80萬,最高係上一次400萬,宜家住緊果度升到2990萬,對面開緊地鐵站,開完再升一截,呢家個價買得出既話已經賺800萬,不過放左兩年都未放得出
除非拆到第二間啫
如果唔係唔通瞓街咩
柒左你就潛水啦
上位?我係上黎笑9好似你咁既垃圾窮撚。諗上位,你呢啲社會失敗者真係好可鄰
你真係扮唔到… 唔好夾硬
你個腦裝屎 講到咁白都唔明。
扮扮扮,我上黎笑9你班垃圾咋,洗咁複雜。你條垃圾我都玩得幾開心,多謝哂
媽咪呀!
阿哥攞咗你張差餉影上去連燈扮大袋呀!
好撚叻叻呀
垃圾果然係垃圾,你自己廢買唔起就當其他人都買唔起,好大陣酸臭味囉。
買靚樓對你黎講係mission impossible, 不過對我黎講,唔難。不過如果你想個心舒服啲,你咪當我係偷囉,仲要一次偷定幾張做存貨添
屈巴開新post反擊啦
好想食花生
係呀?大哥哥,請問你澳洲移民用咩邊個business talent移民咖,好想知
你條垃圾都冇資格移民啦,問咁多咪盞浪費時間。不如你花啲時間同外面班窮撚圍爐好過啦
車,你扮嘢定唔識呀?
定係驚我chok你兩嘢你無貨買呀傻鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞