「無圖」呢個ptgf好似幾正

152 回覆
3 Like 49 Dislike
硬係覺得樓上實有啲人話狗也不屌
轉過頭去DM人

搞到我諗起大丈夫
出得嚟行預咗俾人po
唉~呢個香港
世風日下 道德淪亡

我都想有得屌
乜撚都無都得做搵你把柒呀
好明顯係出黎呃車馬費
做雞但咩都No,痴痴地
對眼係幾靚嘅

講得岩,sorry啊,下次應該一早post

潮文都唔識, 新人真係垃圾

屌你老母我上撚左7年,見過識又點
係咪就應你嘩又出潮文啊
我又有講撚過我唔撚識?你都on99
上高登都要做老屎忽,係咪廢到咁啊

高你老母登咩垃圾 上撚左7年好撚勁咩
呢度係連登呀傻鳩 依加係你自己扮緊老屎忽呀屌你老母 衝出黎柒就死返高登啦
約佢出黎踢波打籃球

乜都no咁清高,d錢拎去助養孩子好過
你地有無想過你呢種一時之快會對當事人有幾大傷害?

傳左出去人地點見人,張相仲要咁清?

你地班友可能就睇得好happy,人地分分鐘就躲係屋企喊。

人有時好脆弱,個女仔有乜事的話,你良心過唔過意得去?

咪係囉屌,人地黎搵錢,你咁遲先po 上黎,做少幾多生意,我依家都黎推po, 希望大家可以傳開去

呢個呢?

c.smartie

呢個呢?

how much is this girl ?
其實好多囡囡用自己正身ig做生意,一直有約開個囡囡,由佢同男仔拍拖再同tb一齊,都照做生意,仲要唔洗加錢屌
搞到衣家自己搵女朋友都好驚,因為真係估你唔到好多女女都有做

其實好多囡囡用自己正身ig做生意,一直有約開個囡囡,由佢同男仔拍拖再同tb一齊,都照做生意,仲要唔洗加錢屌
搞到衣家自己搵女朋友都好驚,因為真係估你唔到好多女女都有做

繼續吹 想聽

我覺得恐怖係 基本上真係唔會睇得出
仲有 好多ptgf話no sex 同你傾傾下好傾 隨時會撩返你轉頭
痴撚線呀,
雞嚟咋喎學人扮清高

唔岩仲要一舊車馬費
做雞做到咁會窮
彈鐘100 咁既質素
我帶假髮都正過佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞