[全新內容!]影視台大佬BABYGROOT與它的狗隻

1001 回覆
92 Like 26 Dislike
無乜留意DC, Marvel啲野
其實係本身2班fans唔妥對方定有人搞事?
事關當年有一段時間marvel低潮期算係
某幾套質都幾差
而dc都開始搞電影宇宙
而dc戲畫面黑,主角又成日閪口閪面
班狗就講到marvel係小朋友睇卡通卡,dc先係大人睇有深度
而賤種150當年搞咩你都睇到啦
本身DC fans好撚串
成日用深度打飛機笑Marvel fans係弱智小學土雞
但BvS之後DC柒左 M記又蒸蒸日上
從此DC fans就收歛左啲
但都重有幾個活躍份子搞事
BABYGROOT就係其中一個
不過老老豆豆
我狙150係因為佢戇鳩又過係因為佢係DC狗
最撚柒係佢成日唔識扮識,講埋d偉論
如人少唔可以叫內戰,票房2倍就穩賺
其實識左佢咁耐
發現佢應該係英文差+中文唔識打字
150成功召喚我哋嚟連登啦 預言家

我哋已經齊人啦 爭你咋

點睇marvel十四套都無oscar而dc用三套就搞掂?
https://lihkg.com/thread/136296/page/10?ref=ios
仲有數學差
下個post加埋去#2
但係智商有150
我知,小學test
被cap圖
Block左隻傻狗groot好爽 手機台不知平靜幾多
佢到底有幾犯眾憎?
手機台有冇啲小圈子post可以貼過去
等果到啲巴打可以過黎報料/知道佢啲柒事
手機台應該眾所周知
連ifanboy都想扮唔識佢
個PO係DC Po丫嘛 我都係傾DC野姐
屌好齊source 讚返樓主先
唔知你係太大愛定係盲
DC post入面有唔少人有證據撩事鬥非
但你重覺得好撚過癮咁 照入去傾
真係唔明你咩心態
要幫弱勢社群 你係咪張超雄
都係一眾巴打多年黎既努力
留名 push
痴線,呢條友都會有人可憐
護主犬見得多,宜家護返隻犬當自己愛協咩
趁佢仲扮到正常吠少兩聲嘅時候當佢係人咁吹幾句水唔阻你,但又唔洗忍唔住幫埋隻狗打j出精嘅
唔明咩心態
佢第一次黎求我地放過150果陣都解釋左俾佢知
佢自己又冇再繼續講落去
點知開新post又再求過 再開又求
明明有成個post既證據佢睇都重唔信
如果老人k係150條女 美漫撚應該係佢主人/媽咪
乜鬼呀 bvs未上之前恆常嘅dc狗已經唔係多人啦
狗竇post推極都唔爆1001
笑低質係因為avg2搞爛gag過曬火位
都唔止得dc狗屌啦
果時佢都未過檔 仲係m狗wo
唔記得咩事如m狗post反面 連登又興起
佢先變左dc狗

屌150還屌 咪講到以前影視台dc狗大曬呀
就算恆常大戰都係我同趣狗屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞