[gay]永存我心的心事分享區(17)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
新人留名

糖糖大考未?

下個禮拜

加油呀
有咩問我

冇 問完你都唔答

塞巴玩得開心啲

多謝雷雷
想溝你有咩要注意?

要準備條梯

炸雞呢句好笑

糖糖大考未?

下個禮拜

加油呀
有咩問我

冇 問完你都唔答

邊有唔答
個日教你英文都有答
其實點先叫鍾意同愛一個人
新人留名

歡迎
我係全個post最垃圾既垃圾人

垃圾都有33分 咁我依啲比你低既叫咩
Btw新人你好

又話自己垃圾!
btw新人hi
好彩趕得切班車 準備埋站

當你知果陣就唔會係到問

加油呀
有咩問我

冇 問完你都唔答

邊有唔答
個日教你英文都有答

我琴日有問通識咩叫公共衛生問題

加油呀
有咩問我

冇 問完你都唔答

邊有唔答
個日教你英文都有答

我琴日有問通識咩叫公共衛生問題

我可能訓左
新人留名

歡迎
我係全個post最垃圾既垃圾人

垃圾都有33分 咁我依啲比你低既叫咩
Btw新人你好

極垃圾

當你知果陣就唔會係到問

我以前是冠軍

當你知果陣就唔會係到問

我以前是冠軍

怎會慣做後備愛人

當你知果陣就唔會係到問

我以前是冠軍

怎會慣做後備愛人

當你知果陣就唔會係到問

我以前是冠軍

姐係點呀西女人?

我係8月尾識左個男仔 佢好忙 我地到宜家都未見過面 平時whatsapp都係吹下水only 但唔知點解我成日都會掛住佢 又好想同佢講野 又好想見到佢

我覺得我係鍾意佢 但面都未見過肯定唔係愛 但我好想拍長拖 唔想玩玩下一時衝動 但我又唔知點樣先可以進化到係愛一個人

當你知果陣就唔會係到問

我以前是冠軍

姐係點呀西女人?

我係8月尾識左個男仔 佢好忙 我地到宜家都未見過面 平時whatsapp都係吹下水only 但唔知點解我成日都會掛住佢 又好想同佢講野 又好想見到佢

我覺得我係鍾意佢 但面都未見過肯定唔係愛 但我好想拍長拖 唔想玩玩下一時衝動 但我又唔知點樣先可以進化到係愛一個人

但其實我好似成日都對男仔有呢種感覺 俾一個拒絕完就對另一個 搞到我都唔知我係咪真係鐘意人
又話唔想拍拖 吹漲

我以前是冠軍

姐係點呀西女人?

但其實我好似成日都對男仔有呢種感覺 俾一個拒絕完就對另一個 搞到我都唔知我係咪真係鐘意人

你確定唔係好奇心?
又話唔想拍拖 吹漲

唔想同你拍姐 嘻

係呀

又開新一包

食咁多藥好咩
講真搵人傾下 唔係仲好咩

兩樣各有用途啦
你地撚樣成日唔show9我姐

睇到依句
表示:收皮啦屌你老母
又話唔想拍拖 吹漲

唔想同你拍姐 嘻

我都唔想同佢拍喎
情感轉移是指個案將助人者當做個人早年生命經驗中的某個特定重要他人。在助人關係中,個案將在孩童時期對重要他人產生之壓抑情感投射於助人者身上,出現非現實的助人關係,即為情感轉移。
情感轉移是指個案將助人者當做個人早年生命經驗中的某個特定重要他人。在助人關係中,個案將在孩童時期對重要他人產生之壓抑情感投射於助人者身上,出現非現實的助人關係,即為情感轉移。

得喇

姐係點呀西女人?

你確定唔係好奇心?

冇呢方面嘅經驗幫唔到你

得喇

乜呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞