Google Drive變身Google One 免費雲端到期點算?即睇新優惠

43 回覆
8 Like 8 Dislike
本身想用嚟stream下戲呀歌呀av咁
但係發覺個group admin好似可以睇到有啲咩
都係用嚟backup啲普通嘢算
lI[i]
[/
Stream AV笑咗
city BU都得
好似話join咗google個計劃嘅院校就有
如果要俾錢office 365抵屌好多
其實冇人捉你
我放咗差唔多30TB 係google drive ac 學校都冇反應
因為佢地唔suppose 可以check 你account 放咗d 咩
大家都係隻眼開隻眼閉
用google file stream 真係一流
CU grad得2TB仲要係閹割版無得stream
你屌埋我嗰份
頂唔順avgle自己download返算
又未整NAS咪周圍搵地方放
有冇人講免費用家有冇影響
Gapps 無限儲存空間用戶
講真12年到而家ug+pg+staff 成十萬個ac 都有
每個人日日upload 成堆野得鬼閒睇咩
閃卡當然唔好放上網,但普通bluray movie/anime tv series 佢都唔尻理
就算係私人ac都可以俾人睇得到
你up cp上去都好快有FBI拍門
所以都係擺戲擺動漫算9數
台灣有得用 google one, 又有 pixel 3
香港乜撚都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞