[腳膠]難忍連詩雅長腿誘惑 洋腸大叔喪影腳

48 回覆
251 Like 7 Dislike

連詩雅、鄭欣宜、鄧健泓同羅霖最近拍緊網劇《性敢中環》,顧名思義,呢套網劇就係講喺中環發生嗁事,戲中連詩雅扮演一名心理醫生,日前,《蘋果》見佢喺中環拍攝一場佢同好姊妹雨僑爭仔後鬧交,連詩雅獨自落老蘭買醉,飲到high晒離開,仲要喺街上嘔。

拍攝當晚8點幾,着住露腰裝配貼身牛仔褲兼4吋高踭鞋嘅連詩雅,倚住欄杆拍攝,劇情交待佢街頭醉酒玩電話,睇完電話短訊即刻嬲到怒掟手機,臨近晚飯時間喺中環拍戲,少不免都會吸引好多巿民圍觀,其中有一名外籍男子仲拎住手機喪影,呢位外籍男子似乎有戀足癖,透過佢部電話睇到,全部照片都係大特寫影連詩雅膝頭以下小腿位置,仲立即同朋友開心share,將相片放去朋友群組,同時露出猥瑣笑容。好彩連詩雅當日係着牛仔褲,唔係短裙,而呢一鏡都係拍攝尾聲,佢拍完就好快收工。

《性敢中環》劇日前中午又到上環出外景,呢次就熱鬧好多,有鄧健泓、欣宜同埋客串嘅羅霖,劇情交待任職教師嘅欣宜發現鄧健泓疑似跟蹤佢,欣宜向羅霖求助。拍攝期間,鄧健泓唔停咁玩電話,唔知佢係咪向老婆石詠莉報到。52歲「美魔女」羅霖雖同本月30日牛一就31歲嘅欣宜年齡相差21歲,不過佢哋合作開工都冇代溝,全程有傾有講,欣宜仲搵劇組工作人員代拎手機合照留念。佔戲唔多嘅羅霖相當受劇組歡迎,佢完戲份離開時,仲好親切逐一跟幕後人員say拜拜,大家又要求佢集郵,羅霖有求必應,睇嚟佢真係好有人緣。

連登仔都有鬼佬?
白溝靚腳既女女著依款鞋真係最撚正
長褲都好影
老貓本尊
唔係着緊長褲咩
影腳掌呀
有咩好影
阿凡達對腳仲長啦
鄧健泓唔停咁玩電話,唔知佢係咪向老婆石詠莉報到

同老婆呻欣宜
長長褲有咩好睇
鬼佬好多有高踭鞋癖好

有別於我哋鐘意睇嘅白滑長腿
條鬼佬係高踭鞋膠
腳趾膠都得架啫
睇中你對鞋咋傻豬
尖跟腳掌
我懷疑我都係高爭鞋膠黎
腳掌同腳趾先係最好j既地方
有時起街見到女性著露趾ankle strap真係會望多兩眼
Piece雅
人地鬼佬係「欣賞」,
咩喪影咁難聽
腳踭紅卜卜最正
鬼佬影腳=欣賞
港男影腳=變態
其實個鬼佬有咩問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞