【四叔縮沙,福利縮水。】今年小輪股東會,改以餅券代替the Mira午宴!

14 回覆
1 Like 10 Dislike
西米岩岩收到信,四叔旗下既香港小輪(50)通知,因為西米Go團友太多,預先book好既場地容納唔到咁多人享用午宴。所以黎緊5月28號既股東會,改以贈送出席者每人兩張餅券代替。

希望此舉純因為時間緊逼,book唔切更大場地;而唔係四叔縮沙,公司唔夠budget派發小小小股東既一年一度福利啦。

無論如何,一向闊卓大方既四叔,今次實在令我地失望了(其實the Mira係四叔旗下公司,大可以派好似上次咁派自助餐券架嘛)。 =(

p.s. 各位小股東如有不滿,可直接搵小輪公司反映:電話 2394 4294 / 電郵 hkferry@hkf.com
圖呢

即係facebook果張
我都剛剛收到信
睇唔明佢係一個人派兩張
定係一個人無論幾多個股東委任
最多都只係可以攞兩張
我都剛剛收到信
睇唔明佢係一個人派兩張
定係一個人無論幾多個股東委任
最多都只係可以攞兩張

一個人,無論手持幾多proxy,都只會得到兩張。
咁我唔請假去了
玩得太揚,而家四叔縮皮你都吹佢唔脹啦

最好全部縮皮,班專業廢老無得食!
咁我又唔信到時冇老野嘈
年年有得食,今年因為多左d後生就冇?
最驚到時去到d老野一見班後生就扯火

最好全部縮皮,班專業廢老無得食!
咁我又唔信到時冇老野嘈
年年有得食,今年因為多左d後生就冇?
最驚到時去到d老野一見班後生就扯火

佢地邊敢亂黎?等畀實Q掟佢出會場咩?
我冇份玩,不過廢老冇得食,應該係件美事,希望有份玩既人都係咁諗
見到廢佬無得食,仲開心過自己有得食
真係爆血管,sosad
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞