[A/I] Fate Grand Order 🇯🇵 [420] 連仔 我要同你決鬥

1001 回覆
12 Like 12 Dislike
我扮大佬
退group=25
ntr
m子我兄弟 有咩我幫你拆 但你唔講
姐係冇計傾啦 咁你係咪25先
我玩左第一集少少但發覺mama,
轉左玩2, 岩岩跑完女主兩條線
女同故事都好撚正
唔睇NTR真係好冇feel
純愛太過千篇一律
反而加小小NTR可以吊下味
我鍾意個結構係純愛然後NTR再兜翻純愛
咁就perfect
雖然我鍾意睇NTR 但唔鍾意睇墮落
最近睇左套 係男女主開頭純愛 然後女主好似夢遊定唔知咩 係公園到比人執屍
然後再比男主救翻
2既感覺 係開頭帶住除定褲既feel去玩
當然 CG同H情節屈機不在話下
然後玩玩下開始唔對路 拆左d伏筆原來男女主有咁大既淵源
開始慢慢重心放落劇情到 然後J都冇心情
係咁碌黎睇字多過睇CG
一套拔作可以寫到令人冇mood去J(讚好意味)
都算係一個特色黎
冇ntr又點顯得出純愛既珍貴
比個名黎得唔得啊ching 😶😶
我都其實懷疑自己係唔係有精神潔癖
雖然大部分純愛都千篇一律但係我都仲係好鍾意睇
相反ntr真係帶入唔到個角色
神父你係最尾個option第一次有冇推個個淫妹
最鐘意ntr 仲要係真心鐘意男主 但身體無法違抗大gg 之後仲要比男主知道佢幾咁廢
會bad end
唔記得 一抽日文

但係條女好淫,個身龜甲綁真係
Ntr識玩可以代入3個角色
其實我之前都係 睇NTR個心臟頂唔緊
但你睇下其實寫得好既NTR可以寫得好高手
唔係一味墮落乜乜乜 更加多既係真係唔願意果隻
果款先屈機
純愛我轉左去睇偽娘純愛
冇人要求你要代入比人ntr個個
我都聽過好多前輩嘅經驗
但係真係恕我接受能力低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞