[無圖慎入] 非高達 非老變 機械人 產品綜合討論區 (2) 除第三方同老翻野之外咩都傾得 歡迎互毒

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
唔急, 影相擺POSE真係啱心情先做到, 慢慢嚟
兆萬爆米賣19xx
facebook睇到,1/48 2萬¥唔駛,仲可以轉腰

呢個價真係可以支持下
但係有個心理關口
明知遲下一定會出變種同parts
可能會連parts一套再出
其實我會等福卡機配SSP, 其他我應該都唔買。
條line有排出,轉個頭型和顔色又叧ㄧ型號,真係命都俾埋佢.
我諗連PF版呢種玩法都會跟足, 我自己就齋買福卡機了。

另外就吹爆, 我準備開新POST先
如果有雪梨紙
係全新信唔信得過?
都唔一定, 因為可以買到
對方有心做, 真係做到全新咁都得。
咁真係好難買到真正全新野
所以後追真係如叔叔好堅挺咁講, 預左係二手最好。

另外新POST開左, 用DATA上網嘅唔好亂入...
拉打Amazons仁叔條dx腰帶仲有冇機會入手
腰帶過左無訂就預高追了...
價錢咁貴嘅野無咩鋪敢落多...
就出sic真係想追返條腰帶
但上網睇貴4 5倍又追唔落手
4,5倍.....
不如買多幾隻SIC算...
DX終於岀舊菜
想放 有冇人知喱隻值幾多錢now?
個價仲好玩野, 對住A社嚟打
普通版全新可以叫900-1000, 呢隻加多兩舊啦
A社岀開1/60,之前幾隻DX都係1/60
呢隻就1/48,如果對於比例有要求既A社都會有佢既可取之處既~
A社其實無咩1/48, 都係1/60多
其實毒瘤依家咁出, 都應該逼到A社改良下1/48舊模再出。

但毒瘤BAMDIE個價開到咁低, A社都有可能直接唔打, 佢地工廠規模打唔到價格戰。
會發霉, 本身都諗住KEEP, 但最後都要向現實低頭。
佔極多空位又要發霉, 唯有影晒相記錄晒後, 放上FACEBOOK賣。
所幸都有同好要, 但要講明個盒發左霉。

清啲盒開頭會好心痛, 但見到發霉, 我依家係不斷影相, 開盒, PACK好,
然後賣盒或者廢紙回收。

要係香港呢個咁撚潮濕同熱嘅地方KEEP到紙類唔發霉, 成本代價太大, 我放棄了。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞