[劇透慎入] 古巨基紅館演唱會討論區 10-14/5

1001 回覆
20 Like 10 Dislike
Can we try 可以放係初戀果到
未跌之前坐我後面已經有個男人話基仔個企位好危機,點知真係跌
480藍區
自從佢出返黎後,佢行每步我都好擔心
成晚都好沉重,如果佢話要取消去醫院檢查
我都絕對可以接受,最重要人無事

加上佢話爸爸媽媽今晚在場,我係佢父母一定嚇死
我坐780正面中間第二排,應該全部都係Citibank內部飛,因為我都係經內部買
成班唔嗌冇氣氛,真係好冇癮
下次寧願山頂都好氣氛過內部位

假encore冇人嗌,鳩叫又冇,嗌名又冇,得我同女友叫
今日480中間氣氛幾好
480藍區

480紅區 附近得我一條友唱
本身見唔到前面個位 仲諗緊佢企喺邊 下一秒就
同埋我個邊d人都好冷靜
我480 49段 都係得我唱
親眼望住佢講講下野stop左唔見左
原本佢一岀場唱緊爆了我都已經好激動地喊緊(太耐無見
一見到佢跌左落去即刻個腦空白左
心諗係咪假架 舞台效果?
再望過去見到雷頌德KB佢地都呆曬
心諗仆街啦今次
終於等到基仔岀返黎
喊到岀唔到聲
今晚真係好大陰影
聽晚再去 希望無事發生
成晚一有人喺附近就好驚 升上驚降又驚
佢自己都話開古巨基演唱會點可以冇愛與誠

咁26隻歌
金牌、藝能果堆得獎歌已經佔一半
跟住果期出咩碟又佔多3、4首
例如amazing world 既once upon a time, 獨男, 時代
今次既子華說、初心、勁揪

數下數下你仲有咩位
睇左15年都化
見到佢出返黎都喊左 仲要話想唱落去
仲要啱啱講完好耐無聽紅館嘅聲音果句之後跌落去
嚇到個心離一離
傷追人 仙女果到幾驚佢又跌
愛得太遲屋頂都驚佢跌
佢不停講 我想繼續落去
聽到好心痛
我係你附近
50段啲人嘛嘛地唱咁
親眼望住佢講講下野stop左唔見左
原本佢一岀場唱緊爆了我都已經好激動地喊緊(太耐無見
一見到佢跌左落去即刻個腦空白左
心諗係咪假架 舞台效果?
再望過去見到雷頌德KB佢地都呆曬
心諗仆街啦今次
終於等到基仔岀返黎
喊到岀唔到聲
今晚真係好大陰影
聽晚再去 希望無事發生
見到佢出返黎都喊左 仲要話想唱落去

我男人老狗都嚇到眼濕濕
完左show個腎上腺素一降番應該會覺得更加痛
D人傳咋,上次周杰倫尾場傳Eason,最尾變劉華,話唔埋
佢跌左果下,我隔離果個都係話舞台效果?要出機關?
但係等左3、4分鐘都係dead air, 肯定有事
之後見到AE行班VIP(mani果啲)即刻衝入後台

做咩唔相應疤狗
我坐780正面中間第二排,應該全部都係Citibank內部飛,因為我都係經內部買
成班唔嗌冇氣氛,真係好冇癮
下次寧願山頂都好氣氛過內部位

假encore冇人嗌,鳩叫又冇,嗌名又冇,得我同女友叫
今日480中間氣氛幾好
480藍區

480紅區 附近得我一條友唱
我480 49段 都係得我唱
我係你附近
50段啲人嘛嘛地唱咁

我都49 wo
全場黑左,救護入場果到
人生勁不安

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞