[無圖]今鋪真係J出血

192 回覆
2688 Like 55 Dislike
你班冚家剷成撚日話J出血,到真係J出血你會點諗吖!屌你老母我今鋪真係J出血,就喺前日夜晚,趁沖涼嗰陣開左套古川嚟睇,咁順便緊係刷下支槍,快槍手如我唔使一分鐘就feel到嚟料,一射嗰陣屌你老味個地板係一篤篤紅色嘅黏液,我再望望我個槍口,仲殘留住幾滴紅色嘅野。呢個情景加埋打完J嘅聖人mode,嚇到碌鳩縮到上喉嚨椗度。我好快用水沖走地板啲野,坐喺馬桶上沉思:仆街啦唔通我有性病?我今年先廿歲出頭,唔想咁快做退役軍人啊!!!

我涼都無沖好耐,出廁所條女仲問我做乜咁快沖完,我笑笑口扮無野就即刻開電腦Google血精係乜,一睇發現好多巴打都試過,即刻鬆左口氣先,但再望下其他網又睪丸癌又尿道炎咁,我心諗咪撚嚇鳩我啦。

第二朝條女返左工之後,我就趁臨出門前少少時間,諗住唔信邪J多鑊,希望無血出就由佢,今次我揀返細個至愛嘅波多野嚟J,朝早個感覺遲鈍啲,所以J左兩分幾鐘先嚟Feel,為左隆重其事,我仲專登犧牲一片杜蕾斯嚟打。

一射!我今次兩隻腳都軟撚埋。

屌你我根本係射血多過似射精!啲色仲深過尋日,唔講以為我係雙性人第一次大姨媽到。我即刻諗都唔諗打電話返公司同上司講我病到仆街唔撚返工,再上網搵最近嘅泌尿科睇,而個袋杜蕾斯我就打左個結,用水沖左下外層,拎紙巾包一包就塞左入個鐵盒,準備用嚟做呈當證供。

我狗衝到最近嗰間泌尿科醫生,上到去我同個姐姐想睇症,佢就話要預約同轉介信,我心諗屌你我條野出血呀,我班到封信嚟我驚我碌鳩捱唔到去嗰陣呀!仲一度想拎我袋杜記出嚟耀武揚威,但係顧慮到我下體安危就頭也不回咁走左。

我再google後決定打去私家醫院直接book泌尿專科睇,首先接電話嗰個問我有咩事想睇病,係女人嚟,我就唔太好意思咁講:「err應該係前列腺有問題.....?」佢話:「可唔可以再準確少少?」我最後要喺擠逼嘅地鐵度輕聲咁講:「我啲分泌物有啲血.......」佢就話聽唔清楚,我就大聲啲咁講話:「我啲精有血呀!」我feel到佢Pause左0.5秒,就用好專業嘅口脗咁話:「好嘅無問題,請等等。」我唔敢望周圍,然後即日晏少少我就見到個醫生。

個男醫生問我咩事,我就照實咁講曬,佢叫我上床躺平再除褲,我戰戰兢兢咁除褲落膝,上衣拉高咁攤左喺度,醫生就好專業咁開我包皮睇下個龜頭,再摷下我春袋,然後佢話:「打側身,弓起隻腳,要探肛。」我心突然沉左沉,心諗喺人面前除褲都叫有經驗,但我後花園係仲未開發過嘅馬里安納海溝嚟,當堂好撚驚。當佢帶住手套嘅食指慢慢隊入我菊花嗰陣,我肛門緊劇收縮,好似外敵入侵咁,醫生就唔同方位咁撩左幾撩,問我有無邊度痛,其實痛又唔係痛,只係有種有舊屎喺門口一路吊住吊住痾唔出嘅迷惘同焦慮,我好似有啲明白破處同搞基係咩一會事。

醫生見我無咩表情就叫我着返褲,坐返喺平時睇症個位,就同我解釋血精唔係有性病無乜問題,過三個月左右就會無事。但係發現左我有精索靜脈曲張嘅問題,我問佢係乜撚野嚟,佢就話係春袋上面有一堆類似血管嘅野突左出嚟,用手都摸到,我又問佢會唔會不舉之類,佢就就一般唔會,但有可能會有不育嘅情況。我聽到呢度我個大概用錯左中六合彩嘅表情,心諗屌你咁我以後扑野咪唔洗帶套?!正呀屌你,反正都無諗住生仔,呢啲係咪叫塞翁射血,焉知非福。

醫生話呢段時間唔使特登禁慾,因為啲血喺係春袋入面唔清仲難搞,但個問題係一諗度未來幾個星期,哥射的不是精,而係寂寞的血嘅時候,我真係唔撚敢再打J。
tldr
射血係正常,會唔會呀
唔係話正常,只係佢臨床check完唔認為有咩大問題

佢話血尿就大鑊好多
真係驚架巴打
好似好耐冇潮文出現
笑撚到我仆街
連登終於有篇似樣啲嘅潮文
有女打乜撚野飛機
btw 唔記得講袋精嘅結局 我有同醫生講我有帶袋精嚟使唔使睇
個醫生諗都唔諗就話唔使 一副好似恥笑我戇鳩仔咁嘅樣
然後我出醫院就搵個垃圾筒掉左 個鐵盒臭到仆街
巴打 食正餐都要食下零食調劑下 扑野好撚攰架
高質
同個護士講射左血精果度笑到我
有冇對護士示範一次比佢睇下幾嚴重?
樓主文筆好好
無心情示範 不過間醫院啲護士又好人又正
咁覆診啦
好文一推
大吉利是 個醫生話3個月後仲有血先要覆診
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞