[COYS - 做人要飲水思源 無普那有今日 反普既全部都係鬼] 熱刺球迷吹水區 69

1001 回覆
17 Like 8 Dislike
唔好忘記 孫興民踢過漢堡
vdv

同巴黎仲有阿積士一樣,係熱刺友好球會。
熱刺下季主場用得未?
唔好又plot3
熱刺下季主場用得未?

用得
下年要大執人手

龍:隊長最近開始回勇,加上三號龍上次唔錯,唔洗執。

後防:中堅應該走toby,再入阿積士個中堅。閘就冇眼睇,最好換左rose同脆套現,不過咁就要一下子放兩個英人。

中場:大屎忽老了,要之前屈福特果件接班。意粉可以留多年睇下點,話哂後生。素就快手放左佢。

前鋒:放左老撚同巨巨,之前幫kane 哥搵件新後備。
唔好再買google人得唔得
一諗起足總盃四強 歐聯主場打祖記
成隊波細路仔學界咁撚樣 行步路都睇得出佢地好驚好亂怯撚哂場
洛神又毒撚咁款唔識屌醒班人
保方捉住基亞連尼大嗌咆哮個下成隊波愈踢愈有

同埋唔明點解要放老蘭 唔係夾唔到 係死肥普唔肯用姐 比你買個美斯返黎都冇用架其實
老蘭係近5年後備黎講我覺得算係最好既一個
足總第幾輪都帶左頂㡌呀叫做 你地會話屌打英甲英乙姐 刷數據
但好記得之前真熱度 巨巨對住低幾級既球隊 波都未必入到啦
再者作客打皇馬個場 老蘭真係表現出咩叫經驗叫咩路數 冇入波但有睇成場既巴打都知佢有幾重要係個場
Tottenham Hotspur manager Mauricio Pochettino admitted to football.london that Juan Foyth and Kyle Walker-Peters are in with a chance of starting the final game of the season against Leicester City.

官方facebook 有toby 新相,唔通有轉機?
Tottenham Hotspur manager Mauricio Pochettino admitted to football.london that Juan Foyth and Kyle Walker-Peters are in with a chance of starting the final game of the season against Leicester City.

好事黎,反正場波都只係例行公事。
估下lucas有無正選
呢幾場嘅脆可以做熱刺嘅未來
等臭成材先賣脆
又未來
下年要大執人手

龍:隊長最近開始回勇,加上三號龍上次唔錯,唔洗執。

後防:中堅應該走toby,再入阿積士個中堅。閘就冇眼睇,最好換左rose同脆套現,不過咁就要一下子放兩個英人。

中場:大屎忽老了,要之前屈福特果件接班。意粉可以留多年睇下點,話哂後生。素就快手放左佢。

前鋒:放左老撚同巨巨,之前幫kane 哥搵件新後備。
呢幾場嘅脆可以做熱刺嘅未來[img]assets/faces/lihkg/dog1.gif[/img] [img]assets/faces/lihkg/dog2.gif[/img]
等臭成材先賣脆
又未來

又講未來?班友早幾年就話20出頭仲可以等,而家個個都25+,仲有幾個三張野,冇人會等了。

快手執左隊波佢,唔好浪費人青春。
要贏先穩第三喎,出新人?
無論今晚賽果如何,下個po名一定要還番俾七公
脆臭都傷咗 係咪有得睇kwp
可唔可以贏埋今場 壓住怨婦猁完季

Kwp套look

好唔公平
西人一衫uniqlo裇衫,一條gay佬窄身褲,已經咁形
無論今晚賽果如何,下個po名一定要還番俾七公

屌斷lamela條ACL🤘
今晚睇餵狗
想像下都覺重口味
就算壓住佢到咪又話搵其他野黎鳩up

壓住:
: MMA 黑哨先得第三
: 歐聯俾你地踢咪又係16郎

壓唔住:
: MMA 黑哨咪又係輸俾我猁!猁害了,我的熱!
: 歐聯俾你地踢咪又係16郎
如果我地同軌都贏而猁輸就要跌落第五 再豬埋歐聯咁就好睇啦
支持白禮頓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞