兩套戲都係賣政治正確,你地覺得黑豹定wonder woman好睇啲?

39 回覆
83 Like 192 Dislike
wonderwoman前面中間都好 衰在個尾爛
blackpanther成套都一般水準 冇乜新意
非洲土著傳統mix埋超高科技 令我覺得衝突太大太滑稽 好難接受
人物嚟講黑豹反派好過ww, 但主角我覺得ww好啲
動作場面各有各出色 cg兩邊都唔係咁好
我投ww
呢兩套都好正
wonder woman有一半時間我都係J緊女主角個樣
ww係ok既

就算鐘意bp都好 雖然覺得都好睇有新意但都覺得ww好睇d boss又唔覺有咩問題 反面中後段係酒吧破處同唱歌個到有d無謂 係屋企睇番都係直接飛就算
ww真係on9到震
睇ww都係睇女je
兩套都無睇
反左膠

呢度好正
ww除咗no man land之外不值一題

我以為睇緊妖精的尾巴
boss fight打到回合制rpg咁
點解一定要簡...?
2套都鍾意唔得咩
負皮係投比chris pine 佢作為一個乜能力都無嘅廢人願意去犧牲係成套戲嘅昇華
ww , because can j
黑豹真係幾難睇 無一幕精彩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞