(話男人冇用?)私影雞colonda 做雞全實錄,有片有聲,仲做埋雞頭,旗下臭雞全公開

1001 回覆
910 Like 19 Dislike
講咁多野做乜呢!含啦臭雞
正正就係因為有你呢d 狗公,colanda 先可以咁臭串
真係多撚謝你
有條女有d似蛇精男 隻眼好假
入去笑7佢啦

MK仔
個blue lam好正 有無多d相
D雞次次比人睇爆就開ig post話自己幾堅強網上啲人幾邪惡要搞9我,之後又一班狗公護航。

做雞比人踢爆深潛咪算,死口唔認只會令人想搵更多證據收佢皮
我只係想講 禍不及家人
點解樓上班友可以扭曲到咁
明明係講緊無論件事真定假
都唔好因為咁害到個B
好後悔我細個個時冇走去姦淫擄掠
嘩.... 睇完好感動呀
隻雞睇完應該會私底下pm 你留聯絡
再約你出黎比你屌架

不過都係要收返25K
熟客應該要收加一服務費
邊條撚樣咁得閑
個個留言都負皮
Lm
TO CDA︰

老撚實一句,邊個理得你係唔係雞,做得雞,又做雞頭,自己知自己事,低調少少唔洗死嘅。

香港大把女做過雞,個撚個都係唔識死,做訪問上電視拍電影先比人踢爆,唔係撚理你乜。

做人真係唔好太串嘴,特別係身有屎。
你地冷靜啲先 我都無話肯定係做假
話唔斷定件事真偽純粹係費事炒車
而家唔係話同情可憐佢 係鄧個未出世嘅B可憐啫
而家人地好臭串緊侮辱緊港男 , 你仲掛住人地個B , 個B 仲要未出世, 可以有咩影響呢

除非你係個B經手人 或者 你係無J 既, 否則都好難唔覺得你柒

另一post 個老豆拗低個仔走左去左返大陸食雞, 個B出埋世添, 仲可憐, 你走去幫手養啦
B你老母閪個B
老母係雞 個仔都係雜種
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞