覺唔覺周圍都係428i

115 回覆
6 Like 4 Dislike
sor moon 黎講我覺得bmw 型好多
Benz 個UI好肉酸
e coupe佢個 mon係唔使加錢,仲包一堆active safety REVERSING CAMERA等等,入showroom問過了
E300 coupe 要74萬9 冇AMG
但430i coupe 64萬幾 包M sport
不過BMW平d options又係小d
我唸住E200 COUPE 62萬(包amg要加7萬 )一係430i
要豪華就唔要動力,要動力就唔要豪華
所以先要慢慢考慮
如果Benz俾返枝波棍
我會買Benz
19歲未甩p已經有60個買車
誇張
乜都話冇力
係咪真係渣過架
無渣過20
揸過28,30都覺得慢
唔洗試20啦下話
30i都冇力 你渣M3啦
呢句我同意佢wor, 35樓下都係冇力
想問435i coupe大概幾錢
始終係 FR,起步未敢地板油住
所以我買左35,40以上
20真係買黎無乜意思
操控幾好都無用 咁鬼慢
你可以係買個樣既
20冇力我認同 所以當時完全唔考慮
30 係2.0T黎講唔算
40 去到3.0T直6仲要雙鍋輪
扭力實大力過2.0 但價錢上可以考慮買M多過40
我都係提議下樓上ching唔好買20咋
香港日常用 唔係飛車28,30夠洗
都係錢銀先決 香港人買車都係代步
成日都買d現貨 齋到仆街得個殼都買
而且20同30都差成10幾20萬
負擔到的話我會建議買30
但想再快的話我會建議買M
係英國揸緊428i m sport
操控好好 engine 都夠力
另外試過w205 c200
我覺得內龐benz係好d
不過個mon就真係好樣衰
揸落就覺得個軚好飄
速度上兩架車始終重量動力唔同
無得比較
另外屋企係香港有架320GT
我覺得動力上比c200更好
後座都好闊
咁就唔好鳩up 話咩起步慢過jazz
唔好扮識啦ching
30i 2.0t 唔算慢算咩?
都唔講vw 呢d 入門rj,audi 2.0t 300hp,benz 2.0t 380hp,30i 呢?連golf 都贏30i得罪講句

40i twin turbo? 瞓醒未?
姐係你飛車啦,幾時有得出黎睇你行轉?
肯 dum 油點會慢過 Jazz? 420i 0-100 有七秒幾,仍然仲快過好多日本車

我喺日本租架 Fit Hybrid, 已經快過 Fit RS, 但起步肯定慢過我架 E250
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞