2017報考海關討論區

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
疊埋心水下年再戰

咁快疊埋心水
4點嗰份卷真係好難呀屌!
拍掌文化
拍掌文化

我答左鼓掌與民意
拍掌文化

英文係個topic 係City xxxxxxx
游水果條好似錯佐

我都係
睇上面啲人講
我好似都當左破紀錄一定係第一咁

當第一果個破左紀錄果刻已經創造左新紀錄,第二果個只係快過舊紀錄
我係咁諗
拍掌文化

Same
拍掌文化

learn from?
4點嗰份卷真係好難呀屌!

英文做唔切,撞左幾題
拍掌文化

learn from?

D options 好似得一個有city 開頭
拍掌文化

我答左鼓掌與民意

我連最後選左民意定拍掌面面睇都唔記得
拍掌文化

揀呢篇文果個係咪想被消失
游水果條好似錯佐

我都係
睇上面啲人講

當第一果個破左紀錄果刻已經創造左新紀錄,第二果個只係快過舊紀錄
我係咁諗

其實我都係咁諗
如果游第二
但快過大會紀錄
咁唔係應該得游第一嗰個先叫破紀錄?
游水果條好似錯佐

我都係
睇上面啲人講

我係咁諗

其實我都係咁諗
如果游第二
但快過大會紀錄

破舊紀錄就兩個人
但刷新紀錄就得一個
考到好不安
最難:中> 英> apt
我個場滿座咁濟
Hong Kong will soon catch up on stopping price-fixers and bid-riggers, says competition watchdog chief
http://www.scmp.com/news/hong-kong/politics/article/1936736/hong-kong-will-soon-catch-stopping-price-fixers-and-bid
Hong Kong will soon catch up on stopping price-fixers and bid-riggers, says competition watchdog chief
http://www.scmp.com/news/hong-kong/politics/article/1936736/hong-kong-will-soon-catch-stopping-price-fixers-and-bid

睇得明但搵唔切答案
游水果條好似錯佐

我都係
睇上面啲人講

我係咁諗

其實我都係咁諗
如果游第二
但快過大會紀錄

破舊紀錄就兩個人
但刷新紀錄就得一個

已經唔記得左佢英文用乜字
我覺得英文難wo

睇得明但搵唔切答案

真心一問,乜睇得明會揾唔切答案咩?
幾時有result?
份中文卷真係on99
為考而考 d字難過閪咁
apt 我完全做唔切 點解你地會話易.....
apt 我完全做唔切 點解你地會話易.....

易過cre
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞