依家D人真係多管閒事到一個點

22 回覆
27 Like 8 Dislike
本身同條女plan左8月去旅行 咁頭先一齊食完飯搭地鐵個陣就傾下去邊度玩好
我就suggest去日本啦
因為上次去過 仲有好多景點想去同埋想食番有間上次食過既拉麵咁
我條女就話想去台灣玩 浸溫泉 行下夜市 咁我梗係唔制啦 又唔係有咩咁特別
佢就話人地條仔同條女去旅行 乜都俾哂佢渣主意 乜你咁架
我都講笑咁話你幾時做左人地條女俾帽我帶我唔知呀? 人地關我地咩事姐
咁我地都係輕輕鬆鬆吹下水
無啦啦有個廿零三十歲咁上下OL打扮既女人行埋黎 搭我膊頭
話你點做人男朋友架 咁大男人主義既 有你講無人講
我同條女當下就呆撚左 點解可以有條友無啦啦過黎加把嘴?
我即時火撚滾 喝佢話小姐你邊位?我地講咩關你咩事?你憑乜野騷擾我地呀?
佢就話睇唔過眼囉 做男人做到你咁
我屌佢老母 三五唔識七無啦啦加把口仲理直氣壯 咩料呀依家
我女朋友就即時拉開左我去第二個車廂度無繼續同佢嘈

我真係唔明 我同你真係過路人 你話你同你D朋友聽到之後講我點衰 WFC?
但係屌拿星憑乜野可以咁樣無啦啦加把口黎騷擾人地??有無咁撚得閒係隔離聽完之後仲要加意見入黎呀? ON9架?
嘩你拎啲咁既小事上連登講
你都唔大方得去邊
3/10 有創意可惜太撚假。香港女人除非大媽先會咁做,港女肯定唔會
樓主如果係真男人就車巴個路人甲,同埋車多一巴比你條女。
真人真事黎架 我都估唔到真係有後生女可以咁撚唔要臉搭爹 癡撚線
如果連登係Facebook IG用途
咁我錯囉
理性討論
咁其實各位連登仔都係外人唔應該加把口,咁樓豬想人有咩反應呢

是但啦全部打和
Super
個大嬸都係鬧佢大男人主義姐
佢條女中意佢根本唔會mind
咁兇個大嬸有乜意義?
本身都唔想理你個傻閪
依家個重點根本就唔係個女人鬧我D咩
而係你憑乜野可以咁樣無啦啦騷擾人地仲理直氣壯先?
關你撚事咩 上面個巴打話得你岩 俾人阻住哂仲要認低威咁呀?
唔係岩就要做
你鬧完個大嬸可以 仲未發洩到先post上黎

如果你條女唔拉住你咪有機會 鬧到打架咪最後YouTube
俾人放咪放囉 道理係我依道怕咩?
你個傻閪船頭驚鬼船尾驚賊 抵你俾人話鵪鶉
咁而家樓主係主動同連登仔講
條八婆順風耳又搭嗲嘛
你都忽略曬d重點既
傻閪樓主比個OL撚狗,好明顯你個樣好恰
打佢啦 你唔係咁撚廢又忍吖嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞