沒人發現!《復仇者3》英雄遭換角 一句話漫威冷凍7年

273 回覆
163 Like 8 Dislike
最正係上節目坐scarlet witch隔離
睇晒條乳溝
不嬲都話呢啲cg樣搵邊鳩個做都一撚樣,係堆marvel撚猛話咩要指定演員先捕捉到神態
睇到最後 先知嗰條友原來係thanos
https://www.youtube.com/watch?v=uopdKzcrVA8
舊個個又肥又柒
叫雨果個啲都係戇鳩仔
War machine 條肥仔
但佢又做Deadpool 2 既Cable
好少人可以同時期 係2套英雄電影出現 ( IW 有下半集。)
Why why why get up?
佢塊面又瘦又老,不過個身操到好大隻
唔計佢冇左個機會, 我覺得舊個個好睇D。
佢係IM 1有喜感D , IM2 多左WM 戲份但個火柴人on99 咁。加埋佢比送武器比奸角, 更顯得條友廢。

Sidekick黎講佢完全比falcon 比下去。
真係慘 天生面削比人笑瘦
大奸角特別受歡迎 佢錯過哂
佢肯拍應該會出樣出多d啦,笠返個mask就係
Thanos 都叫半紅啦,起碼有做下主角
Men in black3 做k, old boy 有得屌紅女巫

個班係唔係小學雞來
我覺得Agent Smith最出名
佢之前紅唔紅係一件事

其實重點係佢本人前後兩個態度 如果拍完一集無興趣 繼續再也不提 898閃人
咁就型棍

但係又自己放風「絕對願意演出」
真係有柒味
Norton 如果拍Avengers 應該會同所有英雄 (什至所有crews) 反面。
佢只岩拍World War Hulk。
以前少著墨奸角,近幾集奸角開始多咗描述 eg Vulture Hela Erik Thanos
RedSkull可塑性咁高,AgentSmith肯做的話,一定唔少發揮啦

agger
im1個肥仔順眼d
可惜
hugo做agent smith嗰陣 連登仔應該仲係精蟲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞