突發 上次令到中環塞車嘅索女閃卡流出

386 回覆
475 Like 61 Dislike
條柒頭柒撚到咁深潛左啦
仲大大聲話人
真係一街都係臭雞
陰公 咁都要畀人屈
唔講個指甲,個樣其實都似
啲私影可能係好耐之前,濃妝,眼妝又勁
波子look就好淡妝定好似係素顏?所以望落好似有啲唔同樣,
同埋可能宜家大左個樣有少少唔同唔出奇,
但髮線/輪廓都係似,仲有身材都係似(頭大細臉大細,身高,手腳粗幼)

再睇呢兩張個笑容,我更肯定係同一個人
無錯,宜家就係通街都係雞,係你地班毒撚仲呃緊自己以為仲有真.女神存在
十個有八個所謂女神,個個起完底都係一大段黑歷史

無知真係好撚恐怖,我認真逐一解釋
有啲人話波子look條女個波大,屌,大把裝假啦
有啲人話眉唔同,屌,化妝你鐘意點畫都得啦
有啲人話眼/鼻/瞼有出入。
一黎化妝有影響,私影濃妝/波子淡妝,已經可以好大出入
二黎條女有錢打botox/微整真係一啲都唔出奇,大把人都有做
係咪on9. 擺明就唔係同一個人黎啦
咁你想表達咩 依家眼見事實係個樣唔同
冇任何證據證實到佢整過容
你就話可以化妝整容, 係佢都唔出奇
用你d 推測, 鳩噏既可能性話d 裸照係佢

唔係嘅話真係好大隻死貓
最撚on9 就你呢d 仲扮晒旁觀者清
FBI
穿衫
條on9將唔肯定嗰堆就講為可能/化妝點點點
所有野都係圍住自己個論點兜
講黎講去 都係頭髮 指甲 笑容 最後就結論為肯定同一個人

嗰句無知真係好撚恐怖睇到都覺得尷撚尬
佢話係就一定係 唔認同就係你無知
無知真係好恐怖係形容佢
等於捉咗條友返嚟話佢係犯, 有人指出明明唔同樣
佢會話著得草梗係整咗埋容架啦
然後就當自己講既野實啱
話人係相中人係咪最起碼都有佢before after 既相呀
推到條女告鳩你班垃圾
中環果個靚好多
呢個成隻雞咁
條友用屎眼睇嘢,明明係兩個人,但死都話同一個,痴撚線,都唔知咩居心
樓上: 無知真係好撚恐怖,我認真逐一解釋
大陸果面啲we7群組好似証證左係同一人啦,
好似有埋兩姊妹整容前啲相
呢兩個係似樣冇錯,但都係似姐 唔係同一人我覺得..金鐘M記連燈仔都個個一樣樣啦
真係弱鳩智,人地本人都出咗嚟澄清埋,都仲可以話證實同一個人

真係痴撚線,我終於明啲廢老同藍絲有點解聽到啲on9嘢都信到十足
波子女成米七高咁撚多,但隻大陸婐體雞又短又矮,但都咁多人信

真係弱智無下限
係影裸照果條女出黎澄清話自己唔係波子女?
佢啲毛好核突
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞