stockx買野一般幾耐會ship?

16 回覆
1 Like 1 Dislike
第一次用stockx買野
25號係stockx買左件supreme tee
到今日仲係waiting for seller to ship
係咪只能無了期咁等
Seller to stock - 1 week
Stock x to ups - 1 week
Ups to u - 1week
唔使咁耐呀 我之前買stock x 收到貨隔日就寄ups啦喎 寄美國本地佢地用UPS 2nd Day Air 好快就收到 international shipping 我就唔知
好睇個seller幾時寄比StockX 你呢個情況申請退錢啦 仲等咩
我諗住等多1,2日夠一個星期睇下個seller寄未
下次都係唔用stockx
我fb group收/水貨鋪買仲快
價錢又唔係差太多
遇著個濕9 seller
見咁多人都用所以試下
今季有件diamond tee幾鐘意
點知搞咁耐
今星期個仙人掌keychain幾正
但唔知邊到有得買
fb group都有唔小人放
點解唔用ebay stockx雖然保證真野但佢個price好貴
Ebay啲賣家都好多平放
Ebay 好撚多假野
Box logo 真假比例係1:10
StockX 買一樣有假
有冇師兄係stockx買yezzy
佢話會check100%真先寄俾買家
堅唔堅
樓主最後幾耐到我啱岩用都遇到一樣情況 屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞