有無人玩過pink love 眷戀論壇。。。

134 回覆
50 Like 7 Dislike
招親人 招fd子 招女友
我都仲記得啲名
而家想睇翻啲圖都冇得睇
小學好似有上過
仲有另一mk論壇貓貓
有冇人識個壇主
我記得係女仔黎 少少mk樣
仲係好旺個排都有搞壇聚
利申冇去過
人物介紹;

兒--單純.可愛.膽小.怕事.係一位好靚既女仔.自己1個住.父母出外工作
雯--兒係新學校認識的一位好朋友.膽大.經常幫兒.樣子一般.
瑤--新校既校花.樣幾靚.(兒之下)成日蝦兒.好姣

樂--好靚仔..有錢..係所有女仔夢中既白馬王子..開始好花心...但一愛上1個人就.....
俊--一時溫柔.一時cool.都好靚仔.有錢
傑--樣子ok靚..鐘2兒..後來....
第一集

屋企
媽:囡囡..今日就係新學校既第1日啦..唔好遲到..我e+要同爸b要坐早班機去美國啦

我:得啦..(仲未訓醒既樣)

媽:你要照顧自己呀..得閒我地會返黎睇你...有咩事打比我地

我:係啦...長氣..仲唔行快d就上唔到機嫁啦..

媽:我都係好唔捨得囡囡..不如跟埋媽咪去啦...(攬住我)

我:琴晚咪講好左囉...放心啦..我唔會有事....

爸:老婆..放心啦....囡囡會照顧自己嫁啦....

媽:咁好啦...我地走嫁啦...

我:嗯....bye!

媽+爸:掰掰

望住個鐘...

我:哇....7點啦...遲到定啦....

之後就拿拿臨洗面換衫返學..到左學校

我:哇...間學校好大wo..搵左老c先)

行左好耐.....d男女學生都望住我...

我:有d驚驚地><""係咪我樣衰得濟..定係我塊面有野呢...點解d人望住我嫁...
仲有...教c室係邊嫁...搵黎搵去都搵唔到ge...老c快d出黎啦T^T)

加快腳步....見到有成班女仔=口=...好多人...去開片咩..d女仔行過係咁望住我...
我驚嫁-口-行行下...見到個有間好似教員室既房.....

我:搵到啦....kaka
笑撚到我
屌我都係阿!!!!!!
好似有個叫Kerry既人整圖好靚
我都仲記得啲名
而家想睇翻啲圖都冇得睇

記唔記得其他名 好想回憶下
有冇人識個壇主
我記得係女仔黎 少少mk樣
仲係好旺個排都有搞壇聚
利申冇去過

淨係記得個壇主叫眷戀
hkisee?
我都有玩過,出過一,兩次壞聚
我頭先想開番PINKLOVE搵番以前我作個故仔...
仲記得個陣日日睇住邊D人睇過睇個CM過 見住去到精華好開心
搵唔番好SAD 跟住見到呢個貼好有回憶呀
我喺到寫過幾篇mk文
有篇仲過千上埋熱門
好mk但好有回憶啊
我都好想搵返自己作啲故
雖然D故仔好MK
但係見住咁多人等睇其實真係幾有滿足感
去過下

有ac嘅CD ROM
以前成日上去睇d photoshop教學 整好多野出黎
Mk個陣有作過故,都幾多人留言下但後來懶就無再理到
連個ac名係咩都唔記得了
以前好鍾意上呢類forum嘅整圖區 仲有材之素屋.. i-see..
頭先特登去搵返以前啲黑歷史banner出嚟睇
撞username+password撞咗好耐 而家望返啲調色同字真係好想死
前幾日回覆完個另一篇論壇post 喚起左啲mk回憶
但就係諗極都諗唔起貓貓論壇個姊妹論壇叫咩名
頭先睇樓主啲痴線po順便起下底睇到呢個po
好滾動呀
原來叫眷戀論壇
當年我仲郵寄左100蚊比個論壇 然後做左vip
好on9呀我
個壇已經死左 rip
咩痴線po呀
膠汁POST囉
原來咁多「pink」友
好撚感動
我做過版主
有啊 果陣日日放學仆返屋企開 好懷念
以前係整圖區版主
後黎依架大個左 做緊design狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞