一人一個女友睇完marvel 戲會問既問題

141 回覆
2 Like 55 Dislike
那有錢那有女
如果另一半唔係marvel fans點解要同佢地去睇 浪費時間
咩叫越位?
:美國隊長係咪即係超人?
打WW3 時肯定第一個走
兩個都係marvel漫熟晒D內容,睇完仲衰,咩都知道晒 無咩討論空間
覺得美國隊長好熟口面
睇完美國隊長3 , 佢問點解最尾ironman 唔會救美國隊長啲同伴
睇完美國隊長3 , 佢問點解最尾ironman 唔會救美國隊長啲同伴

依個真係痴鳩線 有冇智商
第一次同佢睇呢啲戲,預告開始瞓,到出片尾credits就起身,第一句問題就係:套戲開始未?
我都係 佢問點解無X men 我屌
聽到隔離條女除咗三巨頭之外
每出一個角色就問佢男友「依個邊個嚟」

我男友講到明睇戲期間唔會答我任何問題
要我散場之後問
所以自己搵哂成個英雄系列由頭睇一次先陪佢入場睇
我睇兩次,兩最尾都有人問係咪召喚超人
佢問:scarlett witch 係咪好大波㗎?
講真果句, 如果 女人對呢D野無興趣, 所以多問題好正常

假設 你女友 帶你去睇韓國愛情電視劇, 你都可能會問番你女朋友:「男主角乜水?? 點解愛上女主角」「女主角點解會得到絕症」之類既問題

其實情況就好似一個 西餐廚師 同 一個中餐廚師 互相請教

西餐廚師 對於中餐有野唔明, 所以問中餐廚師
同樣地, 中餐廚師 對西餐有野唔明, 都會問西餐廚師
大家唔識既野, 向對方請教好正常

但係連登仔眼中, 對方請教自己唔識既野, 就歸納為弱智
首先...
下套幾時出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞