[MCU] 復仇者聯盟3 : 無限之戰 Avengers : Infinity War 劇透討論區 (8)

88 回覆
21 Like 3 Dislike
我都同意
好似整戰斧嗰度我都唔係好記得啲台詞
不過so far我見親啲問題有8成都係前文後理可以推到
同埋你自己望下個po有幾多人仲問緊片尾個icon咩意思
仲有啲問埋咩邊啲位會嚇人嘅黐線佬
你夠推咯
咁鬼叫套野紅咩,紅咗就多人睇,觀眾就咩人都人,但我都想marvel 今次破記錄
諗左一陣
今集真係魔法科技機械外星人怪物各方面嘅cg 都好正
講魔法有佛地魔
講機械有納米裝甲
講科技有nigga 防護網
講外星人有春袋下巴
講怪獸有好似venom 嘅怪物

講肥嘅有peter 個肥仔fd
講瘦嘅嘅有groot, 佢同時仲要係幼齒
講殘疾有雷神,冬兵同nigga
講蒼桑有captain 同TS
講搞笑有Drax
講可愛有Spidey
講chok 樣有DS
講淆底有Hulk 同Wong
講金髮有BW
講大波有SW
講綠帽有Gamora
講sm 有Nebula
講成熟有Hill
講弱智有螳螂女
講幼女有nigga 個妹
講Nigga 有Nigga
講粗口有局長
講動物有兔仔
講時裝有DS 件袍

真係好尾機
講伏筆有LOGAN!
蜘蛛俠死緊->蜘蛛俠死左呀
我屌佢老母
其實thor都打得贏thanos la
Time stone番轉頭 幫thor整斧頭再斬死thanos
logan?講真定講笑?
請google 伏筆 logan
其實thor都打得贏thanos la
Time stone番轉頭 幫thor整斧頭再斬死thanos

根本大家都講少兩句
thamos死左十世啦
覺得glamora依套演技做得麻麻
有啲位因爲望到佢表情搞到投入唔到
唔知點解呢集弱化HULK 雷神都有出兩個形態 HULK竟然冇
幫啲玩具好賣嘅角色囉
抵制霸權
多謝你
班人成日以為自己大佬,又要屌新人,又要爭住開 post
14000605 (124)
https://lihkg.com/thread/643725/page/8?ref=ios
班友真係好撚小圈子 成日圍爐取暖
留番4先進化
要係入面笑人負lv , 又唔肯教下人,當人哋一定識佢地啲術語
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞