[狂賀]新映會上映中二病劇場版

934 回覆
32 Like 7 Dislike
成季就係用黎虐七宮 真心cls
無咩期望入場反而覺得好睇
睇到眼濕濕
係幾好睇
係 仲要成為六花勇太愛情上嘅營養

btw最痛係呢一幕 睇撚到我個心勁撚痛
睇完呢套野第一個感覺係
又發左個好夢

好感動,套野令我記返起D我自己本身係個咩人
曾經有人問我鍾意六花d咩,我無答佢
其實我唔係因為六花先用呢個User name
而係因為我係「勇太」o既身上搵返自己
曾經o既我會好似勇太咁,有好大o既想像力,行動力
會不顧一切走去我愛o既人身邊,好有共嗚

中學畢業左幾年,不但分埋手
仲被呢個社會o既洪流吞噬埋自我
近排直情非常之納懦,成舊垃圾咁
有女唔好出聲啦
動物台係比A0狗上的
十花最尾 太突然接受唔到
十花最尾 太突然接受唔到

中段有show過出黎,估到
舊嗰套劇場版夠一開波就勇太同六花結婚啦
雖然係六花發夢
只不過係我咁多角色入面最鍾意十花啫, 果刻真係估唔到
見到戒指心諗十花幾時有bf 以為自己唔記得左
原來係突然結婚
好撚正
睇完呢套野第一個感覺係
又發左個好夢

好感動,套野令我記返起D我自己本身係個咩人
曾經有人問我鍾意六花d咩,我無答佢
其實我唔係因為六花先用呢個User name
而係因為我係「勇太」o既身上搵返自己
曾經o既我會好似勇太咁,有好大o既想像力,行動力
會不顧一切走去我愛o既人身邊,好有共嗚

中學畢業左幾年,不但分埋手
仲被呢個社會o既洪流吞噬埋自我
近排直情非常之納懦,成舊垃圾咁
有女唔好出聲啦
動物台係比A0狗上的

動物台班友個個都十幾個老婆,仲點a0
遲左入場 一入已經食緊仙貝
我miss左幾多
呢套首播係自己入坑嘅第一個番季 第一季真心好睇
咁就6年 最後kiss到好老懷安慰
翻刷啦
miss咗好多喎,睇多次啦
我都係第一套 亦都係因此識到第一個老婆
一諗起呢套電影係最後一集都會有啲心痛
不了 覺得唔算好睇
中間玩京阿尼彩蛋除左無彩限隻野同玉子隻雞仲有邊度 出字幕果陣唔只2套
一間公司多原創動畫可以玩到呢d野真係好過癮 好似marvel咁
好好睇啊
星期四三刷
食仙貝即係幾時
係社團入面hea嗰陣?
喺七宮間房嗰陣 好似係
學姐講話不如私奔果度
我最多遲3分鐘入 佢應該早左開場
見到個post先醒起買咗前售套票未睇
見到cm唔差我就放心了
雖然係為咗福山潤先買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞