香港新移民數據整合 根本唔係咁差

37 回覆
5 Like 99 Dislike
唔計蝻?
如果你問公立醫院班醫生
包括我
根本就唔怕蝗醫落嚟,因為公立醫院實在唔夠人手
但唔該 keep 返個考試,蝗醫嘅質素太參差。明明外國人考嘅合格率都唔係特別低,班狗官講到好似專登為難人咁

仲有最重要嘅係,好多外國或者大陸嚟嘅醫生,做幾年就出咗去私家,一來工作量可以輕鬆少少,如果差唔多工作量嘅,私家人工隨時高一倍以上,點解唔走? 仲未計好多外國返嚟免試做一年當睇吓環境嘅,做完一年合約即刻俾工作量嚇到雞咁腳走咗
中國人考試天下第一,使驚?
唔係咁差? 成個上水俾班大陸L攪到烏煙瘴氣呀屌你老母!
你班5毛狗種死全家!!
真係收收皮 睇住阿叔娶件新移民老婆生左2個

一個已經讀小六 落曬地生根 唔大影響笑撚死人

5毛少陣啦
一個都嫌多呀 你計俾我睇點樣入多過出
唔係咁差啱呀...係好撚差AR MA
蝗虫多一個都多
Block 撚柒你件五毛先 , 咪再污染我眼睛
份表上面寫明支那受資助學生越嚟越多
支那人響公屋輪候名冊比例按年減少,代表班支那狗一路打尖獲得優先安排公屋單位
所以可以由輪候名單被剔除

有睇份表就知道新移民的而且確係不停掠奪香港資源
而你隻五毛生滋狗的而且確係唔理數據
因為政府要種票先會容許班新移民嚟到好食好住,根本社會健康發展係應該控制人口,製造良好環境畀本地居民有信心結婚生仔,唔係靠劣種外來人口增加勞動力,污染同衝擊自己文化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞