(多圖)天水圍代表人物!!!!!!!

110 回覆
27 Like 0 Dislike
天水圍仲有一個臭過垃圾站嘅怪人
以前返m記,成間鋪一見到佢就如臨大敵
誇張個次係佢未行入鋪就聞到佢陣臭味
天水圍仲有一個臭過垃圾站嘅怪人
以前返m記,成間鋪一見到佢就如臨大敵
誇張個次係佢未行入鋪就聞到佢陣臭味

有咩特徵
花姐 望多佢兩眼都俾佢鬧
長沙灣有阿嬌

孖辮 紋身阿伯 短褲 長襪 公主鞋
希望有圖

培聖矛狗
間唔中係自修室見到佢

我都係 成日見到佢

次次去屏山自修室都見到佢

培聖矛狗

見過佢踢波 佢有個friend街場射龍入左會慶祝
呢個痴線婆住左都起碼10年
有故仔聽未
想知佢發生咩事?
元朗仲有個阿叔好撚愛周秀娜
新界區呢啲低質地區 係多啲傻人架啦
我叫佢花姐
近睇

好似唔係幾老咁

摩牙

好似唔差喎,重識著低胸,係個妝on99姐

Btw 幾錢q

聽阿媽講過呢單野

聽街坊講過

同埋中學有話劇做過關於佢嘅故事

銀座果間中學
新界區呢啲低質地區 係多啲傻人架啦

食屎啦你
$300(下級樣 中波 冇腳 40~ 港女 style)

俾盡巴打都黎埋
小學個陣聽人講過,嗰陣個名邊有咁好聽,叫天瑞癲婆架咋

仲有個"污糟邋遢"

係輕鐵勁臭
今日又撞到佢啦,見佢個花頭又添左幾分春意

其實我細個都係個幾無聊既人,試過同朋友係街撞到花姐,然後一直跟住佢,睇下佢去邊(當然有保持至少20m距離,點知佢會唔會用遮打我地架)
由天瑞...行去北江....再行返天瑞,因為連自己都覺得無聊所以好快就完左呢個行為

由細個開始一直聽唔少關於花姐既傳聞,又有同學話花姐住佢對面屋,當然聽返黎既野不能盡信,花姐彷彿係都市傳說般既存在

等我講下我曾經聽過既野先
-有人話佢其實好慘,老公走左佬,所以先變到咁痴線
-鐘意細路仔,以前銀座仲有圖書館時,佢會係果到讀書比小朋友聽
-做雞
-見男人望住佢就話「你想媾我」/「臭男人」/「男人冇個好」
-見女人望佢就話「望咩呀大陸婆」
-曾經用手上既遮打人

另外花姐曾經係天水圍其中一間惠康買野時,發生左一?情況,大叫「實Q!」,更比人拍底左放上youtube
https://youtu.be/Q4rpJ_6rMSM

由高登巴絲垃圾西提供

翠湖惠康
好多年前仲係中學雞係銀座跟咗佢一陣聊佢傾計(佢嗰期成日拖住個喼我有啲好奇裝咩),佢用粗口屌鳩我做乜唔撚同佢打牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞